سیدمحمد صالحی روز سهشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: دانشگاه و حوزه بیشتر از هر چیزی با تکیه بر وحدت عملی میتوانند شاهد نتایج پر باری در کار و فعالیتهای خود باشند.
وی اظهار کرد: برای محقق شدن این مهم باید زیرساختهای آموزشی و علمی به روز و اصلاح شود در این صورت است که سخنانی که گفته میشود بر مخاطبان تاثیر گذار خواهد بود.
صالحی یادآور شد: حوزه و دانشگاه هر ۲ مرکز علمی هستند و هیچ دوگانگی بین آنها نیست ولی آنچه مهم است حرکت هر دو نهاد به سمت وحدت عملی است.
وی به روز شدن زیرساختهای آموزشی و تربیتی در حوزه و دانشگاه را از جمله عواملی عنوان کرد که میتوانند در گرهگشایی بسیاری از مشکلات جامعه موثر باشند.
صالحی با استناد به بیانات بنیانگذار انقلاب امام راحل در خصوص وحدت حوزه و دانشگاه اضافه کرد: فقه حوزه، با ۲ عنصر زمان و مکان بایستی پویا و به روز بوده و پاسخگوی نیازهای جامعه باشد.
به گزارش ایرنا، وحدت حوزه و دانشگاه را میتوان از آثار انقلاب فرهنگی دانست که با بهرهگیری از رهنمودهای امام راحل در سال ۱۳۵۹ آغاز گردید.
انقلاب فرهنگی همچنان که امام راحل در پیام نوروزی سال ۵۹ اعلام فرمود گسترش پژوهشهای علمی و معارف بلند و عمیق اسلام را به عنوان هدف اصلی دنبال میکرد این آرمان بلند، دانشگاه و حوزه را برای تلاش مشترک بسوی هم کشاند و در فضای سیاسی آن زمان باب مشارکت و وحدت حوزه و دانشگاه را باز کرد.
آیت الله مفتح از پشروان اندیشه وحدت حوزه و دانشگاه بود بنابراین به پاس فعالیتهای چشمگیر شهید مفتح در راه تحقق حوزه و دانشگاه روز ۲۷ آذر که سالروز شهادت این عالمربانی است، روز وحدت حوزه و دانشگاه نامگذاری شده است.
نظر شما