علی خلجی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این طرح با اعتباری بالغ بر ۲۵۰ میلیارد ریال برای تامین برق صنایع مستقر با جدیت هرچه تمام از هفت ماه پیش آغاز شده است و امیدواریم اوایل سال آینده به سرانجام برسد.
وی با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد انرژی برق استان در بخش صنعت و کشاورزی مصرف میشود که عمده آنها مولد هستند که هم فرصت و هم تهدید محسوب میشود، اضافه کرد: متقاضیان بیشتری در توسعه بخش صنعت وجود دارند و طی ۲ سال اخیر قراردادهای سنگینی در این حوزه بسته شده و این روند همچنان ادامه دارد.
این مسوول ادامه داد: منابع فسیلی محدودیت هایی دارد و باید به سمت انرژی های تجدیدپذیر حرکت کنیم، از سوی دیگر چون مصرف انرژی در کشور ما نسبت به نرم جهانی بسیار بالا است این موضوع اهمیت ۲ چندانی دارد.
وی با بیان اینکه در این استان تاکنون ۲ اقدام برای انرژی های تجدیدپذیر انجام شده است، گفت: فاز توسعه نیروگاه خورشیدی هفت مگاواتی مد نظر قرار گرفته است ولی متاسفانه مشکلاتی طی سال های گذشته در این زمینه وجود داشت که این کار با تاخیر انجام شد.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای زنجان ابراز امیدواری کرد: طی ۲ سال آینده ظرفیت بسیار خوبی در زمینه انرژی های تجدید پذیر داشته باشیم و به لحاظ شبکه نیروگاههایی نیز به وضعیت مطلوبتری برسیم.
نظر شما