به گزارش خبرنگار ایرنا محمدجواد ساوری عصر امروز سهشنبه در مراسم آغاز اجرای این پروژه اظهار داشت: زیارت یکی از روستاهای هدف گردشگری گلستان است که به عنوان روستای ملی جاجیم بافی نیز به ثبت ملی رسیده است.
وی بیان کرد: علیرغم ۱۸ سال پیگیری طرح توسعه زیرساختهای گردشگری در روستای زیارت شهرستان گرگان متاسفانه اتفاق مثبتی در شان مردم منطقه و گردشگران و مسافران رقم نخورد.
وی خاطرنشان کرد: چندین سال است که دستگاههای اجرایی مرتبط و ذیربط برای حل مشکلات روستای زیارت ورود پیدا کردند، اما شاهد اتفاق مثبتی برای عمران و آبادی این روستا نبودیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان گفت: حدود ۱۸ دستگاه مرتبط، ذینفع و دخیل در امر ساماندهی طرح گردشگری روستای زیارت باید همافزایی و تعامل داشته باشند تا مشکل چندین ساله این روستای دارای پتانسیل استان از این شرایط عبور کند.
ساوری افزود: با تاکیدات استاندار گلستان، اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بهعنوان متولی حوزه گردشگری مامور به ساماندهی طرح گردشگری روستای زیارت شد.
وی یادآور شد: این اداره کل طرح ساماندهی گردشگری روستای زیارت گرگان را به عنوان نخستین اقدام قرارگاه عملیاتی توسعه گردشگری گلستان، در دستور کار قرار داد.
وی تصریح کرد: خوشبختانه با طرح مشکل این روستا در قرارگاه عملیاتی توسعه گردشگری استان جلساتی در سطح کارشناسی و مدیران و همچنین بازدیدهای میدانی از روستا برگزار شد و همه دستگاههای اجرایی متولی، ذینفع و دخیل در امر ساماندهی گردشگری روستای زیارت با دستور استاندار پایکار آمدند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان گفت: چالشی که در روستای زیارت به سدی برای توسعه زیرساختهای این منطقه تبدیل شده، ایجاد مسیر دسترسی مناسب روستا تا آبشار زیارت به طول حدود سه کیلومتر بود.
ساوری یادآور شد: با دستور استاندار، حمایتها و همراهی دستگاه قضایی استان و ایجاد هماهنگی بین بخشی موجب شد تا امروز طلسم ۱۸ ساله توسعه زیرساختهای گردشگری زیارت شکسته شود و فرآیند بهسازی و ساماندهی مسیر دسترسی روستا تا آبشار زیارت به صورت عملیاتی آغاز شد.
وی خاطرنشان کرد: ساماندهی مسیر دسترسی روستا تا آبشار زیارت به طول حدود سه کیلومتر با اعتبار بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال آغاز شد.
وی اظهارداشت: ۲ کیلومتر از این مسیر با همکاری دستگاههای اجرایی مرتبط از جمله ادارهکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان، مدیریت شهری گرگان و مسوولان محلی آسفالت خواهد شد و حدود یک کیلومتر نزدیک به آبشار توسط این اداره کل متناسب با بافت قدیمی منطقه و روستای زیارت سنگفرش خواهد شد.
ساوری تاکید کرد: این روستا در گذرگاه گردشگری شهر گرگان واقع شده و دستگاههای اجرایی مرتبط و همچنین شهرداری و شورای اسلامی شهر گرگان تاکنون همکاری خوبی برای بهسازی مسیر دسترسی داشتهاند که امیدواریم این همکاری و همافزایی تا توسعه کامل زیرساختهای موردنیاز در این منطقه تداوم داشته باشد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان با تاکید بر این که اداره کل میراث فرهنگی طرح توسعه گردشگری در این روستای مهم را مطالعه محور به پیش خواهد برد، گفت: طرح ساماندهی گردشگری روستای زیارت شهرستان گرگان توسط همین اداره کل در حال تدوین است که در این طرح تمام جوانب توسعه گردشگری در محدوده این روستا از هتل جهانگردی نهارخوران تا آبشار زیارت پیشبینی و برنامهریزی خواهد شد.
وی افزود: همه این اقدامات برای ایجاد رفاه و همچنین توسعه زیرساختهای مناسب گردشگری در شان هموطنانمان است و این جز با هماهنگی، همافزایی و تعاون همه دستگاههای اجرایی مرتبط محقق نخواهد شد.
نظر شما