۳۰ میلیارد تومان تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان لرستان اختصاص یافت

خرم‌آباد - ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان گفت: ۳۰ میلیارد تومان تسهیلات تبصره ۱۶ با سود چهار درصد به شرکت‌های دانش بنیان لرستان اختصاص یافت.

به گزارش ایرنا سیروس ابراهیمی روز سه شنبه در هشتمین جلسه کارگروه عملیاتی کردن شعار محوری سال" تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین" بیان کرد: دانشگاه تولید علم می کند و راه را نشان می‌دهد و ما نیز باید این مسیر را طی کنیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان اظهار داشت: طی ماه های اخیر ارتباط با دانشگاه ها در استان خیلی خوب شده است اما به طور کلی ارتباطات باید جدی و جدایی ناپذیر باشد و باید همگی با هم یک استراتژی را تعریف و در این مسیر حرکت کنیم.

وی عنوان کرد: باید این مسائل و مشکلات را حل کنیم و با این صنایع هزینه بر، کم بهره و کشاورزی سنتی نمی توانیم جامعه را اداره کنیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان گفت: لرستان پس از استان های شمالی کشور بیشترین بارندگی ها را دارد اما از طرف دیگر بیشترین خشکیدگی رودخانه ها و چشمه ها را داریم و راهکار حل این مشکلات در علم و دانش و نوآوری است که باید آنها را تقویت کنیم.

ابراهیمی افزود: در رویداد تانا دانش بنیان ها با صاحبان صنایع تفاهم نامه امضا کردند و خدمات علمی را به صنایع ارایه خواهند کرد.

وی اظهار داشت: تلاش می شود امسال رشد ۲ برابری در حوزه دانش بنیان ها و رشد ۱۵ درصدی اشتغال در این بخش داشته باشیم و این انتظارات فوق العاده باید به سرعت و ملموس به صدر جامعه برسند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان ادامه داد: مفاهیم دانش بنیان باید به مطالبات استان تبدیل شود و مکلف به تقویت دانش بنیان ها هستیم.

وی با اشاره به حمایت تسهیلاتی از شرکت های دانش بنیان استان افزود: مشکلات پیش روی دانش بنیان ها باید برطرف شود و امسال از محل تسهیلات تبصره ۱۶ و دو و نیم برابر سال گذشته تسهیلات تبصره ۱۸ در نظر گرفته شده است.

در آئین‌نامه اجرایی تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور آمده است که حداکثر دوره تنفس و بازپرداخت ۶ ماهه برای شرکت های دانش‌بنیان و خلاق در نظر گرفته شود که به آنها ۳۵ هزار میلیارد ریال تخصیص پیدا می‌کند.

حداکثر دوره تنفس و بازپرداخت برای شرکت‌های نوآور، استارت‌آپی، واحد فناور و خلاق ۶۰ ماهه بوده که تا ۱۵ هزار میلیارد ریال می‌توانند از این تسهیلات بهره‌مند شوند؛ صندوق‌های پژوهش و فناوری این شرکت‌ها را به بانک‌های عامل برای دریافت تسهیلات معرفی می کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha