به گزارش خبرنگار ایرنا ، سرهنگ نجات حمزه روز سه شنبه در جلسه شورای ترافیک خلخال اظهار کرد: به علت عدم آنتندهی و نقاط کور تلفن همراه در راههای ارتباطی این شهرستان اطلاعرسانی از وقوع حوادث رانندگی برای امدادرسانی و نجات حادثهدیدگان به موقع انجام نمیشود.
وی افزود: عدم آنتن دهی در راههای ارتباطی خلخال باعث شده اطلاع رسانی از وقوع حوادث رانندگی جهت حضور نیروهای امدادی و انجام اقدامات پیشبیمارستانی و رسیدگی به وضعیت سرنشینان خودروهای دچار سانحه شده با تاخیر انجام و در برخی موارد منجر به فوت مصدومان حوادث رانندگی خلخال میشود.
فرمانده پلیس راه خلخال- زنجان با بیان اینکه ظرفیت راههای خلخال با افزایش روزافزون تردد و ترافیک همخوانی ندارد، افزود: به استثنای تنها راه اصلی 27 کیلومتری خلخال به فیروزآباد، اغلب راههای ارتباطی این شهرستان همانند گذشته همچنان فرعی ، کمعرض ، فاقد ایمنی لازم بوده و متناسب با افزایش حجم ترافیک نیست.
سرهنگ حمزه خاطرنشان کرد: در بسیاری از موارد علت وقوع حوادث رانندگی منجر به فوت و یا جرحی در راههای خلخال ناشی از پایین بودن سطح ایمنی راهها از جمله وجود پرتگاههای خطرساز در کنار جاده و راههای فاقد حفاظ ، گاردریل علایم ایمنی بازدارنده ، پیچهای خطرناک و عرض کم محورهای ارتباطی بینشهری و روستایی است.
فرماندار خلخال هم در این جلسه با اشاره به تشکیل چهارمین جلسه بررسی مشکلات مربوط به ضعف آنتندهی تلفن همراه در راههای ارتباطی خلخال اظهار کرد: بر اساس قولهای داده شده از سوی مسئولین مرتبط، ظرف 15 روز آینده کل مسیر راه خلخال به فیروز اباد وسرچم با برق دار شدن وتجهیز دو آنتن بی تی اس در این مسیر زیر پوشش امواج تلفن همراه واینترنت میرود .
سید جواد یحییزاده اظهار کرد:علاوه بر مسیرهای اصلی وفرعی شهرستان، در حال حاضر 39 روستای خلخال نیز فاقد پوشش آنتن تلفن همراه هستند که این امر اطلاع رسانی در زمان وقوع حوادث رانندگی را مشکل کرده است.
رئیس شورای ترافیک شهرستان خلخال همچنین با اشاره به اصرار به دریافت پول نقد و یا تحمیل هزینه های کارت به کارت به مسافرین در پایانه مسافربری خلخال از سوی متصدیان شرکتهای مسافربری سواری و اتوبوس مستقر دراین محل خواستار حل این مشکل از سوی اداره کل راهداری وحمل ونقل جاده ای وبرخورد از سوی دستگاههای نظارتی شهرستان با متخلفین شد.
خلخال در جنوب اردبیل قرار دارد ، تنها راه با مشخصات فنی راه اصلی خلخال مسیر ۳۰ کیلومتری خلخال به فیروزآباد و سهراهی اردبیل به سرچم و نیز هشت کیلومتر از ابتدای مسیر ۷۰ کیلومتری راه خلخال به اسالم بوده و سایر راههای ارتباطی بینشهری این شهرستان از جمله راههای خلخال- پونل ،خلخال- اسالم ، شاهرود، هشجین، گیوی و ماسوله از نوع فرعی درجه ۲ تا سه و چهار با عرض و مشخصات فنی پایین است.
نظر شما