«کیوان عبدی» روز چهارشنبه به ایرنا افزود: بازرسان بهداشت محیط به صورت مستمر، روزانه واحدهای صنفی را بازدید میکنند.
به گفته وی از ابتدا تا ۱۹ آذر امسال، چهار هزار و ۳۸۹ مورد بازدید از اماکن عرضه و توزیع موادغذایی انجام شده و در این مدت ۹۷۳ اخطار کتبی و شفاهی صادر گردیده است.
عبدی گفت: در شهرستان کرمانشاه بیش از ۱۰ هزار مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی فعالیت میکنند و هفت هزار و ۳۶۱ مکان عمومی نیز در فهرست بازدیدها قرار دارد.
وی اظهار داشت: مردم میتوانند برای خرید کالاهای سلامت محور به برچسب اصالت و سلامت کالا و نیز پروانه بهداشتی ساخت و تاریخ تولید و انقضا توجه کنند و کالاهایی از قبیل دارو و مکملهای ورزشی را فقط با تجویز پزشک و از مراکز مجاز عرضه (داروخانه ها) خریداری نمایند.
مسوول بهداشت محیط کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه خوشبختانه شهروندان هوشیار هستند و گزارش های مردمی منجر به کشف بسیاری از مکانهای متخلف میشود، گفت: شهروندان برای در میان گذاشتن موضوعات حوزه بهداشت و سلامت میتوانند با شماره ۱۲۴ تماس بگیرند.
وی تصریح کرد: ذبح غیرمجاز، فعالیت ضایعات فروشی ها، روز بازارها و فاضلاب کرمانشاه مسایلی است که تهدیدی برای سلامت شهروندان محسوب میشود و رفع این مشکلات نیازمند پیگیری جدی مسوولان است.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد و در امتداد این مرزها ۲ مرز رسمی و چهار بازارچه مرزی نیز فعال است.
نظر شما