بستهبندی و صادرات آب معدنی از ظرفیتهای مهم صنعت چهارمحال و بختیاری است که حتی بخشی از آب معدنی تولید شده است به سایر کشورهای از جمله کشورهای حوزه خلیج فارس نیز صادر شده است.
آب معدنی به آب چشمههایی اطلاق میشود که در طبیعت قرار دارند و دارای املاح معدنی مختلفی نظیر کلسیم، منیزیم، سدیم و پتاسیم هستند و میتوانند تا حد زیادی املاح مورد نیاز را به بدن تامین کنند.
آب چشمهها با گذر از طبقات و لایههای کوهها به صورت کاملا طبیعی تصفیه میشوند و به دلیل اینکه با جوش و خروش یه سطح زمین میرسند اکسیژن زیادی را دریافت میکنند در نتیجه میتوان گفت که آب این چشمهها نسبت به آب لوله کشی دارای اکسیژن بالاتر، املاح معدنی مفید و از طرفی طعم و مزه بهتری نیز دارد.
شهرک تخصصی آب معدنی کوهرنگ یکی از مناطقی بود که در گذشته قرار بود که عنوان مهمترین تولید کننده آب معدنی در استان قلمداد شود.
در همان زمان ساخت اعلام شد که شهرک تخصصی تولید و بستهبندی آب معدنی استان در شهرستان کوهرنگ و با جواز تاسیس ۲۲ واحد تولید آب معدنی وجود دارد.
حالا با گذشت حدود چندین سال از زمان اجرایی شدن این شهرک، برخی از واحدها به چرخه تولید وارد نشدهاند و به گفته مسوولان براساس قانون برای زمین های راکد تعیین تکلیف خواهد شد.
فرماندار کوهرنگ گفت: زمین طرحهای راکد شهرک تخصصی آب معدنی در این شهرستان که موفق به اجراهای طرح نشدهاند، بازپسگیری میشود.
شهباز اکبری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: در سالهای گذشته ۲۶ پلاک زمین برای راهاندازی واحدهای تولید و بستهبندی آب معدنی در دیمه کوهرنگ برای واگذاری سرمایهگذاران تحویل شرکت شهرکهای صنعتی چهارمحال و بختیاری شد.
وی افزود: براساس قانون، هر کدام از بهرهبرداران که در مدت ۲ سال نسبت به سرمایهگذاری و تعیین تکلیف طرح خود اقدام نکنند، زمین آنها بازپسگیری و به بهرهبردار جدید واجدشرایط سرمایهگذاری واگذار میشود.
اکبری به تشکیل کارگروه تعیین تکلیف زمینهای شهرک صنعتی تخصصی آب معدنی دیمه شهرستان کوهرنگ اشاره و تصریح کرد: هماکنون تنها یک واحد تولید و بستهبندی آب معدنی در این شهرستان فعالیت دارد.
به گزارش ایرنا، چلگرد مرکز شهرستان کوهرنگ در ۹۰ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است و سرچشمه رودهای زاینده رود، کارون و بخشی از دز است.
نظر شما