به گزارش خبرنگار ایرنا؛ « سلمان محمدی» روز سهشنبه در مراسم تجلیل از محققان و پژوهشگران برتر آموزش و پرورش استان در سرسرای شهید بهشتی کرمانشاه، افزود: کرمانشاه همچنین در قسمت اقدام به پژوهش رتبه اول کشور را کسب کرده است که جا دارد از زحمات همه دست اندرکاران حوزه تحقیق و پژوهش آموزش و پرورش استان قدردانی کنم.
وی یکی دیگر از اولویت های آموزش و پرورش استان کرمانشاه را «اشاعه یافتههای تحقیقاتی» پژوهشگران و محققان فرهنگی عنوان کرد و بیان داشت: ما در این راهبرد به دنبال این هستیم کارهای تحقیقات و پژوهشی عملیاتی، به حل مشکلی در سطح جامعه و دستگاه هایی اجرایی کمک کند نه اینکه در کتابخانه ها خاک بخورد.
محمدی اضافه کرد: به همین خاطر برای آنکه محققان و پژوهشگران نتیجه تلاش علمی خود را ببیند؛ کار گروه خاصی برای جهت دهی به این پژوهش ها مشخص شده که آن را به دست مخاطبان تحقیق برساند و از یافته های علمی آنان برای حل مشکلات استفاده شود.
مبنای تصمیم گیری مسئولان داده و یافته های علمی پژوهشگران است
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت و جایگاه کارهای علمی، پژوهشی و تحقیقاتی اشاره کرد و گفت: با کار پژوهشی و تحقیقاتی، علم تولید می شود و علم در هر زمینه به قدرت، ثروت، اقتدار، امنیت، استقلال و توسعه و استفاده بهینه از منابع منجر می شود.
محمدی افزود: اگر می خواهیم کشوری قدرتمند داشته باشیم باید به کارهای پژوهشی و تحقیقاتی بهای بیشتری دهیم، زیرا لازم علم پژوهش است و با پژوهش و تحقیق از جهل و نادانی به دانایی و روشنایی می رسیم.
وی در ادامه توضیح داد: شاید مهمترین نقش مسئولان و مدیران هر جامعه ای تصمیم گیری در مورد موضوعات مختلف باشد و چون خودشان شاید وقت مطالعه و جمع آوری داده ها و اطلاعات در مورد آن موضوعات که می خواهند تصمیم گیری کنند نداشته باشند، پس بنابراین از اطلاعات و داده پژوهشگران استفاده می کنند که تصمیمی بگیرند و به همین خاطر اهمیت دادن به پژوهشگران بسیار مهم و ضروری است زیرا مبنای اطلاعات و داده و تصمیمات در جامعه هستند.
تجلیل از ۴۰ نفر از پژوهشگران، معلم پژوهان و دانش آموزان
در ادامه این مراسم معاون پژوهش، توسعه و منابع انسانی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه نیز گفت: سال گذشته طی فراخوانی که به همه دستگاه های اجرایی و نهادها برای طرح مشکل برای امر پژوهش و تحقیق آموزش و پرورش استان اعلام کرد، ۲۷۰ عنوان مشکل به شورای پژوهش و تحقیق این اداره کل ارسال شد.
«فردین یاوری» در ادامه بیان داشت: در میان این تعداد طرح در نهایت طی فرایندی علمی ۱۷ عنوان طرح و مشکل برای پژوهش در شورای پژوهش و تحقیق آموزش و پرورش تایید و انتخاب شد.
وی افزود: از میان این ۱۷ اثر برگزیده استان در مرحله کشوری ارسال طرح معلم پژوهشی آقای مرادی و خانم شهبازی از کرمانشاه حائز رتبه برتر کشور شد.
یاوری در ادامه گفت: امروز از ۴۰ نفر از پژوهشگران، دانش آموزان نخبه و محققان در این مراسم تجلیل می شود.
زنگ پژوهش در آموزش و پرورش استان کرمانشاه به صدا در آمد
به گزارش خبرنگار ایرنا، در این مراسم با حضور مسئولان استان همزمان با هفته پژوهش " زنگ پزوهش در استان به صدا در آمد.
در این مراسم همچنین از کتاب برگزیدگان پژوهشگر فرهنگی استان کرمانشاه در ۱۴۰۰ رونمایی شد و برپایی نمایشگاه، اجرای موسیقی، ارایه مقاله و سخنرانی از دیگر برنامه های این مراسم بود.
اکنون در استان کرمانشاه با بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت ۳۷۰ هزار دانش آموز مشغول به تحصیل هستند و ۲۶ هزار فرهنگی نیز کار تعلیم و تربیت این دانش آموزان را بر عهده دارند.
نظر شما