«مهرداد آهکی» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ساختمان های ناایمن اگر چه در حالتهای عادی اتفاقی را به هم نمیرسانند اما در مواقع بحران ممکن است فاجعه بار شوند و اساسا ساختمان هایی که در آن ها ایمنی به صورت کامل رعایت نشده ، علاوه بر ایجاد ناامنی برای ساکنان همان ساختمان، باعث می شود تا ساختمان های مجاور نیز دچار خطر شوند.
وی ادامه داد: در صورت بروز حادثه تنها ساختمان نا ایمن نیست که ممکن است خطرناک باشد بلکه ساختمان های کناری نیز دچار آسیب می شوند و از این جهت در زمان ساخت و ساز باید تا آنجایی که می شود به امنیت ساختمان دقت شود.
آهکی تصریح کرد: خوشبختانه در سالهای اخیر قوانین سختگیرانهای برای ساخت و ساز وضع شده است و اجرای این قوانین باعث شده تا احتمال خطرآفرینی ساختمان ها به حداقل برسند و در صورتی که سازندگان مسکن این قوانین را به طور کامل رعایت کنند شاهد مشکلات فاجعه بار در آینده نخواهیم بود.
مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمانشاه در ادامه سخنانش با اشاره به اینکه حفظ مال و جان مردم در اولویت کاری این اداره است، گفت: وظیفه کارگروه استانی، پایش ایمنی ساختمانهای مهم و بلندمرتبه بر اماکن عمومی و ساختمانهای بزرگ شهرهای مختلف استان، در جهت ایمن بودن ساخت و سازها و نظارت مستمر است.
وی با تاکید بر اینکه اکیپ نظارت با بازدیدها و پایش ساختمانها، نسبت به شناسایی نقاط ضعف اقدام میکند، توضیح داد: نیاز است که ابزار قانونی برای رفع ایرادات فنی آنها وارد مرحله اجرا شویم.
آهکی تاکید کرد این کارگروه وظیفه دارد ساختمانهای بلند مرتبه، مهم و ناایمن را در رابطه با خطر حریق، زلزله، فرونشست و فروریزش شناسایی و پایش کند و در رابطه با این خطرها، راهکارهای رفع خطر و پایدار سازی را ارائه کند.
وی معتقد است رعایت آییننامه ساخت و ساز، مانع از ایجاد خطرات و بحرانهای احتمالی است.
نظر شما