به گزارش خبرنگار ایرنا، حجتالاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام در خطبههای این هفته نماز جمعه شهرکرد که در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) این شهرکرد برگزار شد، اظهار داشت: امروز همه میدانیم پرچمدار باطل در جهان آمریکاست و همه شرارتها از این کشور بر میخیزد و اینها صهیونیستها را در منطقه مستقر کردند و مسلمانان را رودروری هم قرار دادهاند و مراکز تصمیمگیری جهانی مثل سازمان ملل را در اختیار خود قرار داده و امپراتوری رسانهای شکل دادهاند و تمام توان خود را در مقابله با ایران اسلامی به کار گرفتهاند.
وی با اشاره به موقعیت جغرافیایی کشور تصریح کرد: ایران بهترین جایی است که میتواند نقطه اتصال غرب و شرق باشد و از امکانات خوب و منابع طبیعی و غنی برخوردار است و این ایران با این اهمیت یک روز ژاندارم منطقهای امریکا بود و به عنوان یک مرکز امن از آن استفاده میکردند و در ایران حکمرانی میکردند اما امروز این کشور امن را از دست داده و دستشان از منابع کشور کوتاه شده و ایران اسلامی با پرچم استقلال میرود تا قدرت تاریخی خود را تثبیت کند.
نکونام تصریح کرد: ایران امروز به بزرگترین چالش آمریکا تبدیل شده و هرچند آمریکاییها این را با صراحت نمیگویند اما به خوبی دریافتهاند که آنچه آنها را از قدرت بلامنازع جهانی افول داده، ایران اسلامی است.
امام جمعه شهرکرد با بیان اینکه آمریکاییها در تقابل با ایران دچار سردرگمی و تحلیل اشتباه شدهاند، اظهار داشت: آمریکاییها راههای مختلف را رفته و نه تنها به قدرتگیری آنها منجر نشده بلکه روز به روز تضعیفتر هم شدهاند از همین رو امروز به این موضوع مهم رسیدهاند که ایران را در مقابل ایران قرار دهند و تجزیه کشور و رویارویی های داخلی را شکل دهند و اختلافات قومی و مذهبی را برجسته و شکافهای نسلی را بزرگ کنند و جوانان و نوجوانان ایرانی را در مقابل هم قرار دهند و اقشار و اصناف و زنان و دختران را با شعارهای فریبنده و پوشالی در مقابل ایران اسلامی قرار دهند و این در حالی است که کارنامه آنها سیاه است و بدترین رفتارهای سرکوبگرایانه و هنجارشکن با زنان را داشتهاند.
نکونام شکلگیری داعش را از برنامههای آمریکا برای تضعیف کردن ایران اسلامی دانست و گفت: آمریکاییها داعش را درست کردند که بیشترین جنایت را علیه زنان به کار گرفت و تلاش داشتند تا از این طریق خود را به مرزهای کشور و داخل کشور بکشانند اما سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، شر اینها را کم کرد و نگذاشت داعش تعرضی به کشور ما داشته باشد.
وی افزود: آمریکا هیچگاه با این برنامهها به نتیجه نرسیدند و نمیرسند و تحلیلهای غلط آنها را به خاک سیاه نشانده و این مردم ایران اسلامی هستند که با قدرت و اقتدار به راه خود ادامه میدهند.
نماینده ولیفقیه در چهارمحال و بختیاری با گرامیداشت ۱۶ آذر، خاطرنشان کرد: این روز در پی شهادت چند دانشجوی معترض به یک مقام آمریکایی در ایران شکل گرفت و این دانشجویان در مبارزه با استکبار آمریکایی به شهادت رسیدند و این چراغ راه جنبشهای دانشجویی شد چرا که دانشجو برپا دارنده شعائر اسلامی و جهتدهنده جامعه به امور دینی و ارزشهای الهی و مبارزه با مستکبران و بدخواهان هستند.
نکونام افزود: دانشجویان از متن این جامعه هستند و جامعهای که آن پرورش پیدا کردهاند یک جامعه دینی است از همین رو هم و غم خود را حفظ اسلام قرار دادهاند از همین رو مطالبات این قشر باید در این جهت باشد و موانع را برطرف کنند و مقابل مستکبران و ظالمان بایستند.
وی با تاکید بر تقویت امید در جامعه، تصریح کرد: ناامیدی و یاس ویژه مومن نیست و امیدوار بودن جزو مکتب اهل بیت(غ) و شیعه است و مومنان هیچگاه مایوس نمیشوند هر چند دشمن به انواع مکرها متوسل شود و انواع تحریمها، ناامنیها و اغتشاشات را به راه اندازد.
امام جمعه شهرکرد همچنین با اشاره به اهمیت قانون اساسی کشور، اظهار داشت: در همین روزها قانون اساسی با رای ۹۹.۵ درصدی مردم به تصویب رسید و این یک سرمایه غنی است که اسلامشناسان متعهد از منابع اسلامی آن را استخراج و شکل دادند و یک قانون مترقی و غیرقابل قیاس است که باید به درستی عمل کرد.
نکونام همچنین روز جهانی معلولان را گرامی داشت و گفت: توجه به این قشر به عنوان یک تکلیف برای مسئولان و آحاد جامعه مطرح است.
وی همچنین با تسلیت ایام سوگواری فاطیمه اول، تصریح کرد: بصیرت زهرایی و راه مکتب حضرت صدقه کبری(س) بسیار مهم است و اینکه شهادت این بانوی بزرگوار مساله ولایت و امامت است که در غدیر پایهگذاری شد بسیار مهم است و باید تلاش کرد که این راه را با قدرت ادامه دهیم و در این تنها به عزاداری و روضه اکتفا نشود و پیام این بانوی گرامی اسلام تبیین شود.
نماینده ولیفقیه در چهارمحال و بختیاری در بخش دیگری از خطبهها بر ضرورت رفع مشکلات مردم تاکید کرد و افزود: فرمانداران موظف است که مشکلات مردم را بررسی کند و مسوولان مربوط را در کنار هم جمع کنند و این مشکلات جزیی را حل کنند و نگذارند تا مشکلات جزیی به چالشهای بزرگ تبدیل شود و استاندار نیز این موضوع را به مدیران خود انتقال دهد.
نکونام به درسها و آموزههای قرآنی مورد تاکید در سوره ابراهیم اشاره کرد و گفت: نکاتی در آیات نورانی این سوره نهفته است که برای امروز کشور نیز درسهای بزرگی است.
وی ادامه داد: یکی از مهمترین موضوعات مورد تاکید در آیات شریفه سوره مبارکه ابراهیم، اقامه نماز است، نماز در دین اسلام یک اصل مهم است و همه مجاهدتها برای نماز شکل گرفته و در جنگها و سختترین شرایط، زمانی که موقع نماز فرا میرسیده اولیای الهی نماز را اقامه کردهاند و هیچگاه نماز ترک نشده است.
نکونام تصریح کرد: موضوع دیگر، اهمیت شکلگیری پیوند اجتماعی است که آن را از لوازم اقامه نماز نیز دانستهاند چرا که آنچه به نماز روح میدهد و شکل اجتماعی میبخشد پیوند اجتماعی است، پس برای نماز باید دلها را آماده کرد و جامعه گسیل شود و همه با هم نماز را اقامه کنند و این فریضه دینی واجب را به جا آوردندو اینکه اینقدر به نماز جماعت و جمعه اهمیت داده میشود و نسبت به مساله حج به عنوان کنگره بزرگ مسلمانان اهمیت داده میشود همین موضوع است.
امام جمعه شهرکرد اقتصاد قوی را از دیگر لوازم جامعه دینی دانست و گفت: برخورداری از اقتصاد قوی و بهرهمندی از علم و سلاح دفاعی به نحوی که جامعه دینی مستحکم بتواند قدرت بگیرد از دیگر لوازم جامعه دینی و قرآنی است.
نکونام خاطرنشان کرد: جامعهای که نماز را به جماعت اقامه کند و پیوند اجتماعی شکل دهد بیشک متعهد میشود از همین رو افراد این جامعه خیانت نمیکنند، دل به دشمن نمیسپارند و با دوستان خود یکی میشوند.
وی به جای آوردن شکر نعمتهای دینی و معنوی را از دیگر ویژگیهای جامعه قرآنی برشمرد و گفت: ملتی دینی کفران نعمت نمیکند از همین رو باید تا میتوان نعمتهای الهی را درک کنیم و در این میان پیامبران و اولیای الهی و کتاب آسمانی قرآن از بزرگترین نعمتهایی است که خداوند در اختیار ما قرار داده است و علاوهبر آن نعمتهای مادی بسیاری خداوند در اختیار بندگان خود قرار داده است اگر این نعمتها را نشناسیم و سپاسگزاری کنیم دچار جهل شدهایم.
نماینده ولیفقیه در چهارمحال و بختیاری با تاکید بر شکلگیری اجتماعات قوی و آباد کردن مساجد، لازمه شکلگیری آموزههای دینی و قرانی در جامعه را به برکت تقویت مساجد دانست و گفت: باید تلاش کرد تا کارکردهای مساجد در جامعه امروزی احیا شود و مردم مسجد را پایگاه حل مسائل و مشکلات خود و رشد و تربیت نسل جوان بدانند. در کنار این حضور مردم یکسری مشکلاتی دارند که در مساجد مطرح می شود و خیلی از این مشکلات پیچیده و بزرگ نیست و همینجا تقاضا میشود که متولیان به این موضوعات بپردازند و نگذارند به مشکل بزرگ تبدیل شود.
نظر شما