علی معتمدی پور روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پنج شهرک گلخانه ای در استان تقریبا در یک سال اخیر زیرساخت شان با اختصاص اعتبارات ریاست جمهوری و سایر اعتبارات پیشرفت بسیار خوبی داشته است.
وی افزود: این شهرک های گلخانه ای تقریبا در حال بهره برداری و افتتاح هستند که با افتتاح آن ها یک تحول اساسی در بحث زیرساخت ها روی خواهد داد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: .هم اکنون، ۲ مورد از این گلخانه ها واگذار شده و چنانچه در یک سال اخیر مابقی این شهرک ها افتتاح شوند، میزان تولیدات استان چند برابر خواهد شد.
معتمدی پور ابراز داشت: این تعداد مجتمع شامل ماهور باشت گچساران، فدک سرابیز باشت، مجتمع گلخانه ای ناصرآباد گچساران، دشت مازه و مجتمع گلخانه ای بهمئی است.
تمام این گلخانه ها در سطح استان مجهز به سیستم آبیاری نوین می شوند و به ازای هر هکتار از این گلخانه ها برای ۱۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغالزایی ایجاد خواهد شد.
با تکمیل و راه اندازی این تعداد شهرک های گلخانه ای در کهگیلویه و بویراحمد برای یک هزار نفر اشتغالزایی پایدار ایجاد می شود.
براساس آمار رسمی هم اکنون ۵۰ هزار خانوار کهگیلویه و بویراحمد در ۲۷۰ هزار هکتار زمین کشاورزی به فعالیت مشغولند که حاصل دسترنج این بهره برداران سالانه ۹۷۲هزار تن محصول است.
۲۷۰ هزار هکتار زمین کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد اما سهم کشت های گلخانه ای در این استان آن چنان رضایت بخش نیست.
درحالی که سالانه حدود یک میلیون تن محصول کشاورزی در کهگیلویه و بویراحمد تولید می شود کمتر از ۱۰ هزار تن آن محصولات گلخانه ای است که سهم اندکی است.
توت فرنگی، گوجه، خیار، انواع فلفل رنگی از جمله محصولات گلخانه ای است که هم اکنون در استان کهگیلویه و بویراحمد تولید می شود.
نظر شما