به گزارش خبرنگار ایرنا، « فرزاد مخلص الائمه» روز سهشنبه در بیست و چهارمین جشنواره خیّرین مدرسهساز استان مرکزی در فرهنگسرای شهر اراک، افزود: هزینههای فراوانی در بخشهای مختلف کشور از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون شده که اگر به همین نسبت در آموزش و پروش هزینه شده بود، مشکلات در سایر بخشها نیز حل شده بود و به نحو متوازنی در این راستا کار و سرمایه گذاری نشده است.
وی بیان کرد: اجرای سند تحول بنیادین امری ضروری است و یکی از زیرنظامهای این سند، تامین فضا و تجهیزات است که باید در گذشته جزو اولویتها قرار میگرفته اما متاسفانه این اتفاق نیفتاده و سند ۲۰۳۰ مورد توجه بوده است.
مخلص الائمه یادآور شد: در سال ۹۹ و در راستای لایحه بودجه سال ۱۴۰۰، اجرای سند ۲۰۳۰ لحاظ شده بود که انسان باید سر به آسمان و چاه گذارد و گریه کند که چگونه عناصر نفوذی و بی اعتقاد به رشد فرهنگی کشور و بیاعتقاد به الگوهای بنیادی تلاش کردند و هنوز هم تلاش میکنند تا آموزش و پرورش به سرانجام نرسد.
وی اظهار داشت: اگر چه همه خیّران استان مرکزی در کشور سرآمد هستند اما خیّران امر مدرسهسازی پیشتاز هستند و جامعه قدردان زحمات این قشر است.
استاندار مرکزی افزود: به قدمهای خیر خیّران ادای احترام می کنم، دست تک تکشان را به گرمی می فشارم و می بوسم که در رشد و توسعه آموزش و پرورش استان و بخشهای دیگر تلاشهای مضاعفی داشتهاند.
مخلص الائمه تصریح کرد: خیران با انگیزه خالصانه تلاش می کنند و این کار بسیار ارزشمند است و بیشتر آنها توانمندی مالی بالا ندارند اما قلب بزرگ دارند و نسبت به آینده کشور و نسلهای آینده حساس هستند.
وی گفت: استان مرکزی اگرچه استان صنعتی و اقتصادی است و رتبه اول تنوع صنعت کشور را دارد اما استان فرهنگی نیز محسوب میشود که ظهورش در خیّران مدرسهساز است که چند دهه عمر خود را در این مسیر ارزشمند قرار داده و این مهم و جای تقدیر دارد.
استاندار مرکزی تاکید کرد: انتظار است همه در حد توان خود در مدرسهسازی و طرح آجر به آجر و خشت به خشت و یا تهیه تجهیزات مدرسه قدم بردارند و صنایع نیز در راستای اجرای مسئولیت اجتماعی خود به این بخش نگاه ویژه داشته باشند.
در پایان این جشنواره، از خیران مدرسه ساز استان مرکزی با اهدای لوح و تندیس تقدیر شد.
گروه نوسازی مدارس استان مرکزی در سال ۱۳۵۵ شکل گرفته و در سال ۱۳۷۱ از گروه بهمدیریت و در سال ۱۳۷۷ از مدیریت به اداره کل تبدیل شده است.
۲۲۷ هزار دانشآموز در۲ هزار و ۲۶۹ مرکز آموزشی در استان مرکزی به تحصیل اشتغال دارند.
نظر شما