تاکید رئیس شورای شهر اراک بر توجه به سند توسعه ۲۰ ساله  

اراک - ایرنا - رئیس شورای اسلامی کلانشهر اراک گفت: سیاست‌های تدوینی برنامه سال دوم شورا با لحاظ کردن اسناد بالادستی و چشم انداز ۲۰ ساله شهر اراک است که پس از تصویب در کمیسیون‌های مربوطه در صحن ابلاغ می شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا،«پیمان عین القضاتی» شامگاه دوشنبه در نشست صحن رسمی شورای اسلامی کلانشهر اراک افزود: بر اساس گزارش‌های مردمی، تاکنون ۳۶ گودال غیرایمن در سطح شهر شناسایی شده که برخی از آنها مربوط به دهه ۸۰ است.

عضو شورای اسلامی کلانشهر اراک اظهار داشت: میزان آلایندگی هوای اراک به لحاظ موقعیت جغرافیایی و جهت وزش باد در فصل سرما افزایش می یاید و همواره این روند استمرار دارد و شهروندان اراکی متضرر می شوند که انتظار می رود مسئولان ملی و استانی این مطالبه به حق مردم را با جدیت مورد پیگیری قرار دهند.
وی تاکید کرد:عرضه یکی از گودال های سطح شهر ۹ هزار و ۵۰۰ مترو عمق آن چهار متر است که به دلیل نداشتن سازه نگهبان ناپایدار است و اکنون رفع این مشکل به عنوان یکی از معضلات شهری دستور کار ویژه قرار گرفته و انتظار می رود مدیریت شهری و دستگاه قضایی نسبت به تعیین تکلیف و ایمن سازی این گودال ها اقدامات لازم را انجام دهند تا شاهد سقوط شهروندان و یا رانش زمین نباشیم.
رئیس شورای اسلامی کلانشهر اراک در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رفع مشکلات اظهار داشت: اجرای طرح منطقه گردشگری دره گردو از سال ۸۵ در اراک مطرح شده و از سال ۹۱ این طرح به تصویب رسیده و اجرایی کردن این طرح دستور کار است اما ادامه کار اکنون متوقف شده که شورای ششم این مهم را با جدیت پیگیری می کند چرا که ایجاد این منطقه گردشگری را به عنوان مطالبه به حق مردم می داند.
عین القضاتی ادامه داد: برای ایجاد مناطق خدماتی رفاهی در منطقه گردشگری ذره گردو ، نیاز است وزارت راه و شهرسازی مجوز لازم را صادر و اجازه تملک به شهرداری داده شود.
وی عنوان کرد: برای تسریع در اجرای این طرح گردشگری امسال شورای اسلامی کلانشهر اراک اعتباری بالغ بر ۷۰۰ میلیارد ریال اختصاص داده و زیرساخت های لازم را فراهم کرده است که انتظار می رود وزارت متبوع تعامل و همکاری لازم را با مجموعه مدیریت شهری در راستای رفع این مشکل داشته باشد در غیر اینصورت ظلم مضاعف به شهروندان اراک می شود.
رئیس شورای اسلامی کلانشهر اراک گفت: انتظار می رود اصحاب رسانه در این راستا تعامل و هم افزایی لازم را با شورا و مدیریت شهری داشته باشند و این مهم را در صدر مطالبات خود قرار دهند چرا که کلانشهر اراک فاقد منطقه گردشگری مناسب در راستای افزایش نشاط اجتماعی است و می طلبد برخی دستگاههای اجرایی ذیربط سنگ اندازی نکنند و تدابیر ویژه ای در راستای رفع این موانع بیندیشند.
عین القضاتی خاطرنشان کرد: شهرداری موسسه انتفاعی نیست و در صدد آن است که گام های موثرتری در راستای توسعه شهر بردارد.

وی گفت: فردا یک نشست هم اندیشی با شهرداران هفت شهر مجاور با محوریت خدمات شهری، عمران و زیربنایی و اجتماعی و فرهنگی برگزار می شود که امید است در راستای توسعه و تقویت مباحث حوزه شهری به راهکارهای مشترکی دست یابیم.
شهردار کلانشهر اراک نیز در این نشست بیان کرد: پیگیری مجدانه مدیریت شهری در خصوص رفع موانع قانونی واگذاری زمین لز سوی وزارت راه و شهرسازی به دلیل نبود منطقه گردشگری در کلانشهر اراک است.
« علیرضا کریمی» افزود: وزارت راه و شهرسازی در پاسخ نامه شهرداری اراک در ۱۸ مردادماه سال جاری، مشکل اجرایی کردن این طرح را واگداری و قیمت گذاری نامناسب اعلام کرده که نیاز است در خصوص بازنگری صورت گیرد چرا که اگر شهرداری نقشه برداری کند و سند تفکیکی بگیرد و اراضی قطعه قطعه شود قیمت زمین ۱۰ برابر افزایش می یابد.
وی تاکید کرد: با توجه به اینکه ایجاد یک تفرجگاه مناسب در اولویت اقدامات مجموعه مدیریت شهری اراک به عنوان مطالبه به حق شهروندان قرار گرفته انتظار می رود حلقه مدیریتی استان و نمایندگان مردم در خانه ملت نیز در راستای رفع این مشکل ورود کنند.
مدیریت شهری اراک عنوان کرد: همانگونه که در راستای عملیاتی کردن طرح هشت هزار واحدی نهضت ملی مسکن صورتجلسه تهیه شده امید است در این خصوص نیز مشکل و موانع قانونی رفع و صورتجلسه این طرح نیز تهیه شود در غیر اینصورت سرمایه گذارانی که تاکنون برای اجرای این طرح گردشگری جذب کرده ایم، پشیمان شده و منصرف می شوند.
رئیس کمیسیون نظارت و پیگیری شورای اسلامی کلانشهر اراک نیز در این نشست گفت: موضوع آلودگی هوای اراک به‌ویژه در نیمه دوم سال همه ساله به عنوان یک معضل اجتماعی و زیست محیطی مطرح است.
سید « وحید میرنظامی» تاکید کرد: در سفر رئیس جمهور و هیات دولت به استان مرکزی و نشست یا رئیس سازمان محیط زیست کشور مقرر شد که مازوت سوری نیروگاه شازند در فصل سرما متوقف شود که آنگونه که باید مورد توجه واقع نشده است.
وی تاکید کرد: فعالیت واحدهای تولیدی بزرگ به دلیل داشتن تجهیزات قدیمی و مستهلک، گرفتاری زیادی به لحاظ زیست بوم آب، هوا و خاک ایجاد کرده که مغفول بافی مانده است که انتظار می رود مسئولان امر در راستای رفع این مشکل راهکارهای ویژه ای اتخاذ کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha