به گزارش ایرنا ، فردین عینی عصر چهارشنبه در نشستی با معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل اظهار کرد: در این طرح از توان مربیان و نیز امکانات آموزشی هر دو اداره کل استفاده میشود.
وی افزود: صنایع دستی میتواند به مشکلات جامعه هم در زمینه اقتصادی و اشتغال و هم در زمینه شناخت هویت و تاریخ پاسخ مناسب دهد و این موضوع آموزش صنایعدستی برای دانشآموزان را ضروری میکند.
او ادامه داد: بزودی آموزش صنایع دستی در مدارس بهویژه در هنرستانها و کانونهای استان راهاندازی میشود تا دانشآموزان از سنین پایین با هنرهای دستی و جنبههای هنری، هویتی و تاریخی آنها آشنا شوند.
محمود مشکی، معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش نیز در این جلسه گفت: مخاطبان در سیستم آموزشی در بهترین سن قرار دارند و اداره کل میراثفرهنگی میتواند با آموزش صنایعدستی تاثیر بسزایی داشته باشد.
اردبیل از استانهای برجسته در زمینه صنایع دستی در ایران محسوب میشود و دستان هنرمندان در هر منطقه از این استان از گذشتههای دور کالاها و آثار ارزشمند در این زمینه خلق میکنند.
بیش از ۱۲۰ هزار نفر در استان اردبیل در ۶۲ رشته متنوع صنایع دستی اشتغال دارند.
چرم و ملیله اردبیل، معرق نمین، مرصع و معرق سنگ خلخال، گلیم عنبران، جاجیم بافی، قالی بافی، پالاز بافی، ورنی بافی، تراش شیشه، مسند بافی، سفالگری، چاقو سازی، قلم زنی و کاشی معرق از جمله صنایع دستی معروف استان اردبیل است.
نظر شما