به گزارش خبرنگار ایرنا، سپردن سالنهای ورزشی به بخش خصوصی اگرچه صدها مزیت را به دنبال داشت اما برخی از این واگذاریها باعث شد تا دست هیاتهای ورزشی برای میزبانی در رویدادهای ملی و فراملی بسته شود.
اجاره بها بالای سالنها و محدودیتهای مالی هیاتهای ورزشی سبب شد تا این امکان برای تمرین و مسابقات فرا استانی هیاتهای ورزشی در سالن مدنظرشان فراهم نشود.
سالن ابن سینا با حدود ۲ هزار ظرفیت تماشاگر به عنوان یکی از قدیمیترین سالنهای ورزشی استان همدان است که روزگاری صحنه رقابتهای بین المللی و ملی بود اما این روزها شرایط برگزاری برای مسابقات و انجام فعالیت های ورزشی را ندارد.
در 2 دهه گذشته مسابقات مهمی از جمله کیک بوکسینگ قهرمانی جهان، کشتی نوجوانان آسیا، لیگهای بسکتبال، والیبال، کشتی، هاکی، هندبال، تنیس روی میز، فوتسال و بسیاری از رشتهها در این سالن پیر اما سرحال برگزار شده است.
سالن ابن سینا همدان میعادگاه ستارگان ورزش همدان که خیلیها با رقابت در این سالن انتخاب و در صف بهترینهای آسیا، جهان و حتی المپیک قرار گرفتند.
از برادران جوکار، ابراهیمی، سیفی، گودرزی، میرزایی و بسیاری از کشتی گیران گرفته تا ستارگان والیبال نظیر آرمین تشکری، ملی پوشان هاکی، هندبال و حتی پرورش اندام و رزمی، در سالن ابنسینا تمرین و مسابقه انتخابی داشتند.
از برادران جوکار، ابراهیمی، سیفی، گودرزی، میرزایی و بسیاری از کشتی گیران گرفته تا ستارگان والیبال نظیر آرمین تشکری، ملی پوشان هاکی، هندبال و حتی پرورش اندام و رزمی، در سالن ابنسینا تمرین و مسابقه انتخابی داشتند.
حتی خیلی از خبرنگاران ورزشی همدان که اکنون در سطح اول رسانه های کشور قلم می زنند، از پوشش خبری رویدادهای همین سالن ورزشی ابن سینا چهره شدند و اکنون جزو باتجربههای حوزه ورزش محسوب میشوند، خبرنگارانی که در سال های گذشته به واسطه عدم برگزاری مسابقات مهم ورزشی در این سالن، حتی از کنار آن هم عبور نکردند.
واگذاری این سالن به بخش خصوصی ای کاش با دقت بیشتری صورت میگرفت تا بازهم تمرین و مسابقه قهرمانان بنام ورزش همدان را در آن شاهد باشیم.
هر چند واگذاری این سالن به مدیریت فعلی ورزش و جوانان استان همدان مرتبط نیست و از قبل آن هم از طریق سامانه تدارکات الکترونیکی این واگذاری به برنده مزایده تعلق گرفته است.
با این حال این روزها اغلب رشتههای ورزشی به دلیل محدودیتهای مالی مجبورند از سالنهای دوردست برای تمرین استفاده کنند.
نظیر آن قهرمانان هاکی استان همدان هستند که برای آمادهسازی خود از سالن روستای علی آباد یا شهر جورقان در چند کیلومتری مرکز شهر همدان استفاده میکنند و خطرات تردد در جاده و سایر موارد را به جان میخرند.
این در حالیست که مدیران دستگاههای اجرایی در سالن ابن سینا دارای سانس تمرین هستند و به نظر میرسد این تقسیمبندی عادلانه نیست چرا که سانس مدیران بیشتر دورهمی دوستانه است اما تمرین تیمهای منتخب استان برای رسیدن به رویای قهرمانی است.
روسای هیات های ورزشی همدان معتقد هستند که بهتر است اینچنین سالنها که از کیفیت و موقعیت جغرافیایی خوبی برخوردار هستند، به هیاتهایی اختصاص یابد که شرایط تمرین و مسابقه قهرمانان را فراهم می کنند.
رییس هیات هاکی همدان در خصوص ویژگیهای سالن ابن سینا میگوید: کفپوش سالن ابن سینا بهترین کیفیت را برای تمرین و مسابقه هاکی بازان همدانی دارد.
«حسین ترابی» گفت: هاکی همدان قطب اصلی قهرمان پروری در کشور به شمار میرود و نیازمند تمرین در سالن با کیفیت است.
وی ابراز امیدواری کرد زمینه ای فراهم شود تا قهرمانان ورزشی بتوانند بار دیگر از ظرفیت این سالن بهره مند شوند.
در این بین دستگاه ورزش همدان همواره حامی قهرمانان بوده و در اختیار قرار دادن پایگاه قهرمانی به صورت رایگان به ورزشکاران ملی پوش و برتر کشور نشان از این حمایت دارد.
با این حال انتظار میرود مدیریت ورزش همدان که به تازگی در این سمت منصوب شده است، نسبت به برخورداری بهتر و بیشتر تیمهای ورزشی از سالن ابن سینا که به لحاظ جغرافیایی، دسترسی به آن از تمام نقاط شهر همدان فراهم است، چاره اندیشی کند.
میثم ناصرنژاد – خبرنگار ایرنا
نظر شما