نُخبگان، الگوهای اعتراضِ بدونِ اغتشاش ارائه کنند

اصفهان - ایرنا - مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان اصفهان گفت: دانشگاهیان و نُخبگان با همفکری هم، الگوهایی را برای ابراز اعتراض پیشنهاد کنند بطوریکه اعتراضات مورد سوء استفاده دشمن قرار نگیرد و به اغتشاش مُنجر نشود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن عارضی، روز دوشنبه در نشست سیاسی "جهاد تبیین" که از طریق فضای مجازی برگزار شد، افزود: این کار نیاز به خِرد جمعی و هم‌اندیشی استادان رشته‌های مختلف مانند جامعه شناسی، روانشناسی و علوم سیاسی دارد.

وی با اشاره به اصل ۲۷ قانون اساسی اظهار داشت: اعتراضات در کشورمان به رسمیت شناخته می‌شود بشرط آنکه به اغتشاش و آشوب کشیده نشود.

بر اساس اصل ۲۷ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، تشکیل اجتماعات و راهپیمایی‌ها، بدون حمل سلاح، بشرط آن که مُخل مبانی اسلام نباشد، آزاد است. ‏‏

حجت‌الاسلام عارضی خاطرنشان کرد: در وقایع اخیر در دانشگاه‌ها با دانشجویانی که شعار سر دادند و اعتراض کردند، برخورد نشد بلکه با افرادی که نقش مُخرب و آشوب‌آفرینی و برهم زدن محیط علمی دانشگاه را داشتند طبق قانون، رفتار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در طول سال، تجمع هایی از اقشار و اصناف مختلف در کشور برگزار می‌شود، تاکید کرد: دلیل اینکه برخی اعتراض ها به اغتشاش کشیده می‌شود این است که دشمنان برای جمهوری اسلامی ایران، نقشه شوم دارند و در اعتراضات اخیر نیز دیدیم که از طریق شبکه‌های اجتماعی مختلف، ساخت برخی وسایل آتش‌زا را آموزش دادند.

به گفته وی، در جریانات اخیر، دشمن نیز آسیب دید زیرا همه انرژی خود را برای ایجاد اغتشاش گذاشت و پیاده‌نظام‌های آن در کشور شناسایی شدند.

مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان اصفهان همچنین گفت: وقایع اخیر، شباهت‌هایی با فتنه سال ۸۸ دارد که یکی از آنها فرهنگی بودن جنس این جریانات است هرچند مسائل اقتصادی نیز در آن تاثیر دارد اما روح حاکم بر آن فرهنگی است.

وی با تاکید بر اینکه امروز بیش از گذشته به گفت‌وگو نیاز داریم، ادامه داد: لازم است استادان دانشگاه در این زمینه راهکارهایی را برای گفت و گو پیشنهاد کنند.

حجت الاسلام عارضی یکی از ابزارهای مورد نیاز برای گفت‌وگو را داشتن زبان مشترک خواند و تصریح کرد: ما در کشورمان موارد زیادی از زبان مشترک داریم که لازم است مصادیق آن شناسایی شود که یکی از آنها داشتن "ایران قوی" است.

وی افزود: اگر ما بخواهیم با نسل جوان که مورد هجمه انواع آسیب‌ها و جنگ‌های شناختی قرار دارد، ارتباط برقرار کنیم ابتدا باید زبان مشترک یکدیگر را بشناسیم.

وی با تاکید بر اینکه استادان دانشگاه نباید خود را از مسائل جامعه کنار بکشند، خاطرنشان کرد: ما باید مُتناسب با شرایط، روش‌های خود را تغییر دهیم اما راهبرد اصلی این باشد که مورد سوء استفاده قرار نگیریم.

مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی اصفهان گفت: یکی دیگر از وظایف استادان دانشگاه این است که با آسیب شناسی وقایع اخیر، روش‌های جدید را برای حکمرانی در بخش‌های مختلف مانند آموزشی، فرهنگی، پژوهشی و فناوری پیشنهاد کنند.

وی با بیان اینکه به این موضوع در بیانیه گام دوم انقلاب نیز توجه شده است، افزود: تجمع‌های اخیر علاوه بر اینکه آسیب‌هایی را بوجود آورد، فرصت‌هایی را نیز به همراه داست که باید با آسیب شناسی آن، به بازنگری در برخی روش‌ها پرداخت.

وی همچنین با اشاره به بازدید جمعی از استادان دانشگاه‌های استان از مجموعه هواپیماسازی "هسا" واقع در شهرستان شاهین شهر گفت: تداوم چنین بازدیدهایی برای آشنایی با پیشرفت‌های کشور در زمینه‌های مختلف ضروری و یکی از مصادیق "جهاد تبیین" است.

وی با بیان اینکه لازم است این بازدیدها و اردوهای راهیان پیشرفت برای دانشجویان نیز برگزار شود، افزود: این کارها باید توسعه یابد زیرا در ایجاد امید در جامعه تاثیر زیادی دارد.

حجت الاسلام عارضی، ایجاد اتاق‌های گفت‌وگوی آزاد و واحدهای هم‌اندیشی را از برنامه‌های دانشگاه های آزاد استان اصفهان در زمینه جهاد تبیین عنوان کرد.

به گزارش ایرنا، رهبر معظم انقلاب در دیدار فرماندهان نیروی هوایی گفتند: امروز مقابله با تهاجم دشمن برای تحریف واقعیت‌ها، دستاوردها، پیشرفت‌ها و اقدامات حماسه‌آمیز نظام اسلامی نیازمند یک حرکت دفاعی و تهاجم ترکیبی با محوریت فریضه فوری و قطعی "جهاد تبیین" است.

نشست سیاسی "جهاد تبیین" توسط بسیج اساتید استان اصفهان و با همکاری دفتر بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میمه برگزار شد.

شهرستان میمه و شاهین شهر در ۲۰ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha