امام جمعه اهواز خواستار تدوین نقشه جامع فرهنگی خوزستان شد

اهواز - ایرنا - نماینده ولی فقیه در خوزستان و امام جمعه اهواز خواستار تهیه و تدوین نقشه جامع فرهنگی استان در شورای فرهنگ عمومی با بهره‌گیری از نظرات و دیدگاه‌های نخبگان ، اندیشمندان و صاحبان فکر و اندیشه شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدنبی موسوی فرد روز شنبه در هفتاد و نهمین نشست شورای فرهنگ عمومی در دفتر امام جمعه اهواز افزود: بدون نقشه فرهنگی خوزستان که به منزله راهبردها و اولویت‌هاست برنامه‌های فرهنگی، کم‌اثر یا بی‌اثر خواهد بود و در نهایت خروجی مناسب نخواهد داشت.

وی در این نشست که به مناسبت روز فرهنگ عمومی با حضور جمعی از مسوولان فرهنگی ، هنری ، سیاسی ، انتظامی و امنیتی خوزستان برگزار شد ، بانوان و موضوع پوشش در زنان و مردان را مساله مهم امروز جامعه بیان کرد و گفت: یکی از اتفاقاتی که در حوزه فرهنگ ظهور و بروز کرده و دشمن روی آن کار کرده است تبدیل منکر به ارزش‌ و برعکس است.

رییس شورای فرهنگ عمومی خوزستان ادامه داد: دشمن با جنگ رسانه ای و ادراکی تلاش و برنامه ریزی کرده تا عفاف و حجاب را به ضد ارزش تبدیل کند و وظیفه ما در این خصوص جهاد تبیین ، آگاهی بخشی به نسل جوان و شبهه زدایی است.

وی بیان کرد:به نظر می‌رسد مجموعه دستگاه‌های فرهنگی و رسانه‌ ملی ما در تبیین این موضوع کم کاری کرده‌اند و امیدواریم در شورای فرهنگ عمومی راهکارهایی برای خلاءهای فرهنگی در استان تعریف و تبیین شود.

قدردانی از حضور حماسی مردم در راهیپمایی یوم الله ۱۳ آبان

امام جمعه اهواز در این نشست با گرامیداشت سالروز رحلت کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه(س) از حضور حماسی و انقلابی مردم خوزستان در راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان قدردانی کرد.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد افزود: حضور حماسی مردم در تظاهرات ضداستکباری حجت را بر همگان تمام کرد.

وی گفت: با وجود گله مندی مردم از وضعیت موجود، ولی این امر مانع از حضور آنان در این صحنه حماسی نشد به همین دلیل باید از مردم مومن و بابصیرت قدردانی کرد.

امام جمعه اهواز با بیان اینکه رسانه‌های بیگانه و معاند موج جمعیت در  راهپیمایی۱۳ آبان را کم ارزش ولی حضور چند صدنفری معترضان و اغتشاشگران را بزرگ نمایی می‌کنند افزود:رسانه های معاند کوه را کاه، و کاه را کوه جلوه می دهند و این خصلت رسانه‌های معاند و بیگانه است.

ضرورت راه اندازی شبکه جهانی زنان مسلمان

رییس شورای فرهنگ عمومی خوزستان خواستار راه اندازی شبکه جهانی زنان مسلمان با هدف فرهنگسازی برای حفظ حجاب و عفاف در کشورهای مسلمان شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی فرد ادامه داد: اگر می خواهیم موضوع حجاب و عفاف را تبدیل به گفتمان کنیم باید تلاش کنیم و اجازه ندهیم تفکر سکولاریسم و الگوی غرب درباره زن مسلمان محقق شود.

وی گفت:به طور قطع ظرفیت کار بین‌المللی تاثیرگذار در خوزستان با توجه به وجود شبکه‌های رسانه‌ای و ماهواره‌ای در این استان هست.

مماشات با اغتشاگران کافی است

امام جمعه اهواز با اشاره به تاکیدش در خطبه‌های نماز جمعه دیروز مبنی بر برخورد با اغتشاشات و عوامل آشوب‌گر که در خدمت به دشمن ، جامعه را به سمت ناامنی می‌برند بیان کرد:تاکید می کنیم مماشات و مدارا با این عوامل آشوب‌گر کافی است و نباید بیش از این به آنان جولان داد.

وی از مسوولان امنیتی و انتظامی خواست در راستای تحقق مطالبه عمومی که در تظاهرات ضداستکباری ۱۳ آبان به خوبی نشان داده شد طبق قانون با آنهایی که به مقدسات ما توهین کردند و مساجد و قرآن را آتش زدند برخورد شود.

رییس شورای فرهنگ عمومی خوزستان ادامه داد: همه این آشوب ها و بلواها برنامه ریزی شده از سوی دشمن است و آشکارا در امور داخلی ما دخالت و اغتشاشگران به صراخت حمایت و تشویق می‌‎شوند.

در حوزه اقتصادی کم کاری کردیم

امام جمعه اهواز در این نشست با اشاره به اینکه در حوزه اقتصادی و مطالبات مردمی در این حوزه کم کاری کرده ایم افزود: اگر تفکر امثال شهید قاسم سلیمانی که در حوزه امنیتی و دفاعی کشور را به اوج رساند در حوزه اقتصادی ورود می شد کشور در حوزه اقتصاد مقاومتی نیز به موفقیت‌های بزرگی دست می‌یافت.

وی در عین حال گفت: کارهای بزرگی صورت گرفته ولی اطلاع رسانی نشده مثلا در ۵۸ نقطه خوزستان بحران آب داشتیم ولی هم اکنون این عدد به هشت مورد رسیده ولی به مردم اطلاع رسانی نشده است.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد کارهای انجام شده در جامعه را به ماهی که در آب است و احساس نمی کند در آب است تشبیه کرد و افزود: برخی کارهای انجام شده را نیز کم ارزش جلوه می دهند و اجازه نمی دهند کام مردم شیرین شود.

موضوع‌ها در شورای فرهنگ عمومی دسته بندی و اولویت بندی شود

جانشین فرمانده سپاه ولیعصر(عج) خوزستان نیز در این نشست با انتقاد از موارد متعدد فرهنگی که در شورای فرهنگ عمومی به صورت پراکنده و غیرمنسجم مطرح می‌شود گفت:موضوع ها و محورهای نشست باید مشخص شود و باید یک موضوع طرح ، رصد و مصوبه شود.

سردار نعمت اله باقری افزود: به نظر می رسد اگر چند موضوع را مطرح و بعد از اینها بگذریم در حد حرف می‌ماند و خروجی مناسب نخواهد داشت.

وی گفت: باید یک موضوع فرهنگی یا نگاه فرهنگی یا روش فرهنگی که در اقتصاد هم می‌تواند موثرباشد مطرح، و روی آن بحث و گفت وگو صورت گیرد و به نتیجه برسیم.   

   

راه اندازی قرارگاه جهاد تبیین در مدارس

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان نیز از راه اندازی موفق قرارگاه جهاد تبیین در برخی مدارس استان خبر داد و گفت: زمینه برای این کار فرهنگی و تبیینی در مدارس کاملا فراهم است.

مسعود حمیدی نژاد با اشاره به ضرورت جدی گرفتن مسایل فرهنگی و تربیتی در مدارس افزود: دانش آموزان سرمایه ارزشمند کشور هستند و باید این سرمایه ها حفاظت کرد.

وی با استناد به این بخش از فرمایش رهبر معظم انقلاب که "در تربیت مدیر در نظام جمهوری اسلامی" کم کاری شده و باید این نقصیه برطرف شود بیان کرد: جای تربیت مدیر، در مدارس است و باید کم کاری های گذشته را جبران کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان از حضور حماسی دانش آموزان استان خوزستان در راهپیمایی یوم ا... ۱۳ آبان قدردانی کرد.

خشکه کاری برنج در شمال خوزستان به فرهنگ تبدیل شده است

عضو شورای فرهنگ عمومی خوزستان نیز با بیان اینکه خشکه کاری برنج در شمال خوزستان به خصوص شهرستان شوش تبدیل به فرهنگ شده است گفت: این تغییر نگاه فرهنگی و استفاده از روش های کشت در زمان خشکسالی با پیگیری و فرهنگ سازی به نتیجه رسیده است.

لفته منصوری با اشاره به اینکه این تغییر نگاه فرهنگی منجر به بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی کشاورزان شده است افزود:همین تغییر رویکرد فرهنگی که در شورای فرهنگ عمومی مطرح و پیگیری شد به نتیجه رسید و این می تواند به عنوان الگویی موفق به دیگر بخش ها تسری داد.

وی گفت: فرهنگ بر همه ابعاد زندگی ما مستولی و اثربخش است بنابراین فرهنگ سازی در بخش هایی که در آن ضعف داریم یک ضرورت است و مردم آن را می‌پذیرند.

رییس شورای فرهنگ عمومی خوزستان در جمع بندی این نشست بر اطلاع رسانی از خدمات دولت از رسانه های ملی تاکید کرد و افزود:بسیاری از نوجوانان و جوانان ما که فریب تبلیغات دشمن را خوردند و وارد این فتنه شدند از روی ناآگاهی بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha