به گزارش ایرنا از خبر روز چهارشنبه فرمانداری شهرستان پاکدشت ، معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری پاکدشت در حاشیه بازدید از نانوایی های شهرستان گفت: بر اساس دستورالعملهای استانی و مصوبه کارگروه آرد و نان ، به جهت رفاه حال نانوایان و مردم شریف شهرستان، بنرهایی برای شناسایی نوع پخت ، وزن ، قیمت، ساعات کاری وهمچنین روز تعطیلی موظف ماهانه در محل نانواییها در حال نصب است که ظرف مدت سه روز آینده این بنرها نصب خواهد شد
ارجستانی با بیان اینکه این اقدام در راستای ساماندهی نانوایان شهرستان است افزود: رعایت نکات درج شده در بنر از سوی نانوایان الزامی است و شهروندان گرامی می توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف ، موارد را به شماره های درج شده اعلان تا در اسرع وقت از سوی اعضای کارگروه اقدام لازم معمول گردد
وی در خصوص نانوایان با سهمیه صنف و صنعت با قیمت نرخ تمام شده اظهار داشت: قیمت این نوع آرد آزاد بوده و شهروندان در صورت تمایل با قیمت ارائه شده میتوانند نان خود را از مکانهای مورد نظر تهیه نمایند.
پاکدشت بعنوان یکی از بزرگترین مراکز کشت گلخانه ای کشورمان یکی از شهرهای استان تهران در ایران است. این شهر مرکز بخش مرکزی شهرستان پاکدشت است. پاکدشت به مامازند نیز معروف است. از محلههای اصلی پاکدشت میتوان به در راهی یبر، قوهه، مامازند و خاتونآباد اشاره کرد.
دانشگاه ابوریجان، دانشگاه پیام نور پاکدشت و دانشگاه آزاد اسلامی (سما) مرکز پاکدشت در این شهر دانشجو می پذیرند.
پاکدشت کنونی شامل مجموعه ای روستا و شهر است که در دوران باستان دهکده هایی در دشت ری بوده اند. این دشت، تاریخی کهن در دل خود دارد که بیانگر گذار اقوام مختلف و مهاجرت آنان از سرزمینهای دور به این دیار و یادآور جنگها و ستیزهای مکرر گروههای اجتماعی از اقوام گوناگون و شخصیتهای شهیر تاریخ می باشد.
پیشینة آبادانی این دشت که در حاشیه های جنوبی و جنوب شرقی تهران واقع است را باید در آغازین روزهایی که تاریخ شاهد عظمت و شکوه شهر باستانی ری بوده است جستجو کرد.
این منطقه به شدت تحت تاثیر جریانات و اتفاقات تاریخی شهرهای اطراف قرار داشته است. روند این تاثیر چنان است که برای بیان تاریخی آن لازم است نگاهی به تاریخ باستان شهرها و آبادیهای اطراف پاکدشت و سرزمینهایی که هر چند یکبار این ناحیه در حوزه آن قرار داشته است بویژه ری باستان داشته باشیم.
نظر شما