مشاور رییس سازمان غذا و دارو: داروهای مورد نیاز وارد کشور شده است
عکس تزیینی است

کرمانشاه - ایرنا - مشاور امور فعالیت های دانش بنیان و فناوری های نوین سازمان غذا و داروی کشور گفت: کمبود برخی داروهای مورد نیاز از خارج از کشور وارد شده و ظرف یک هفته آینده توزیع خواهد شد.

به گزارش ایرنا، « مهناز خانوی» روز سه شنبه در حاشیه برگزاری اجلاس مدیران تجهیزات پزشکی سراسر کشور در کرمانشاه با اشاره به کمبود برخی اقلام دارویی در کشور اظهار کرد: این اقلام که عمدتا شامل آنتی بیوتیک و سرم است تامین شده و هم اکنون در مرحله ارزیابی کیفیت است که حداکثر تا هفته آینده به صورت کنترل شده توزیع آن آغاز می شود.

وی در زمینه کمیاب بودن برخی داروهای وارداتی افزود: برخی از این داروها به صورت مهندسی معکوس در کشور تولید و وارد بازار می شود، از اینرو واردات آن کاهش پیدا می کند ولی برخی از پزشکان همچنان فرآورده های خارجی را تجویز می کنند که این امر موجب بروز کمبود کاذب می شود. 

خانوی، با بیان اینکه حفظ سلامت جامعه مهمترین وظیفه سازمان غذا و دارو است، افزود: آیین نامه مشترک اجرایی با محوریت استفاده از نوآوری‌ها و فناوری‌های در قالب قانون جهش تولید دانش بنیان در خردادماه سال جاری تصویب شده است.

مشاور امور فعالیت های دانش بنیان و فناوری های نوین سازمان غذا و دارو ادامه داد: در این آیین نامه به طور جدی به نقش شرکت‌های دانش‌بنیان در استفاده از فناوری‌ها و حمایت از فعالیت آنها توجه جدی صورت گرفته است.

خانوی، تاکید کرد: شرکت‌هایی که در مراکز رشد و پارک‌های فناوری مستقر هستند، چنانچه در زمینه طراحی و تولید فرآورده‌های سلامت با دانش فنی جدید و نوآور و به‌سوی فناوری فعالیت ‌کنند، قابلیت این را خواهند داشت که از سوی وزارت بهداشت به‌عنوان «هسته‌های فناور» به رسمیت شناخته شوند.

وی افزود: در همین راستا امر صادرات بسیار جدی گرفته می شود و استان های مرزی باید برای ایجاد پنجره های واحد اقدام کنند تا بدینوسیله علاوه بر حل مشکلات آنها سرعت صادرات محصولاتشان نیز افزایش پیدا کند.

خانوی از مدیران تجهیزات پزشکی دانشگاه های علوم پزشکی خواست تا قانون جهش تولید را بخوبی مطالعه و بند بند آن را مورد بررسی قرار دهند تا در زمینه صدور مجوزها قادر به تصمیم گیری باشند.

تولید کنندگان تجهیزات پزشکی برچسب اصالت کالا را جدی بگیرند

مدیر کل امور تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و داروی کشور نیز در این اجلاس گفت: تولیدکنندگان و شرکت های فعال در حوزه تولید تجهیزات پزشکی باید طرح برچسب اصالت کالا را جدی بگیرند.

روح اله مزینانی با بیان اینکه تا به امروز آمار درستی در زمینه تولیدات تجهیزات پزشکی در کشور وجود ندارد، افزود: توجه به طرح برچسب اصالت کالا در تولید و تامین و اجرای فعالیت های این حوزه، تدوین بودجه سالانه و جلوگیری از قاچاق کالا از اهمیت فراوانی برخوردارست.

وی با تاکید بر حمایت از کالای ایرانی بیان کرد: در حال حاضر متخصصان بسیاری در رشته‌ها و تخصص‌های مختلف عرصه‌های پزشکی و مهندسی در جهت تولید بهترین محصول و کالای پزشکی در کشور تلاش می‌کنند. 

مزینانی یادآور شد: ایران دارای بیش از هشت هزار کالای پزشکی با ۳۶۰ هزار کد تایید سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت (آی.آر.سی) در حوزه تجهیزات پزشکی است که این امر کمک بزرگی به حوزه سلامت می‌کند.

به گزارش ایرنا، سی و دومین اجلاس مدیران تجهیزات پزشکی سراسر کشور همزمان با نمایشگاه تخصصی تجهیزات پزشکی تولید داخل و دانش بنیان امروز به میزبانی کرمانشاه و با حضور « بهمنم امیری مقدم» استاندار کرمانشاه آغاز به کار کرد.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha