علی اصغر کشاورز حسین آبادی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، رویکرد اصلی این نهاد را توانمندسازی مددجویان برشمرد و اظهار داشت: متقاضیان ایجاد فرصتهای شغلی پایدار در رستههای خاص و دانشبنیان میتوانند تا سقف سه میلیارد ریال تسهیلات از این نهاد دریافت کنند.
وی یادآورشد: با توجه به شعار سال با عنوان تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرینی، تلاش داریم تا برنامهریزی مورد نظر در خصوص فعالیت های دانش بنیانی و اشتغال را عملیاتی تر کنیم.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد قزوین گفت : اشتغالزایی در رشتههای دانش بنیان ضوابط و شرایطی دارد که به شرط تحقق مورد حمایت این نهاد قرار می گیرد از جمله این فعالیت ها می توان به دامداری نیمه صنعتی، پرورش طیور، راه اندازی آموزشگاههای فنی و حرفهای، مصنوعات فلزی و چوبی، بسته بندی و بوجاری فرآوردههای گیاهان دارویی، تولید منسوجات، کشت گیاهان گلخانهای و امور مکانیزاسیون کشاورزی اشاره کرد.
به گفته کشاورز حسین آبادی، در صورتی که کارفرمایان نیروهای کاری مورد نظر خود را از بین مددجویان تحت پوشش کمیته امداد تامین کنند، از بسته های تشویقی جدید این نهاد نیز بهره مند خواهند شد.
این مسوول با اشاره به اینکه تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان یک میلیارد ریال با کارمزد چهار درصد، بدون سود و با اقساط بلند مدت جهت ایجاد مشاغل پایدار خواهد بود، تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون سه هزار و ۷۳۸ متقاضی برای دریافت تسهیلات به بانکهای عامل استان معرفی شدهاند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان قزوین خاطر نشان کرد: امسال هشت هزار و ۲۰۰ فرصت شغلی برای مددجویان این نهاد در نظر گرفته شده که تاکنون ۳۲ درصد آن محقق شده و با همکاری بانکهای عامل استان درصدد هستیم تا ۱۰۰ درصد آن نیز تا پایان سال محقق شود.
۳۱ هزار خانوار در استان قزوین تحت پوشش کمیته امداد قرار دارند.
نظر شما