به گزارش ایرنا ، سیدعلی احمدزاده روز شنبه در دیدار مدیرکل بیمه سلامت استان و جمعی از کارکنان این اداره کل با وی ، فرارسیدن هفته بیمه سلامت را به تلاشگران و خدمتگزاران این عرصه تبریک گفت و بر پوشش بیمه ای فراگیر، گسترش خدمات الکترونیکی و پوشش فراگیر هزینه های درمانی و دارویی بیمه شدگان به خصوص بیماران صعب العلاج تاکید کرد.
وی گفت: تلاش شود تا رعایت عدالت و ارتقای سلامت به ویژه کاهش سهم مردم از هزینه های درمان در سیاست های کلی سلامت محقق شود.
احمدزاده بر استقرار اداره بیمه سلامت در شهرستان های فاقد این اداره در استان تاکید کرد و اظهار داشت: برای استقرار بیمه سلامت در شهرستان ها در مرکز کشور پیگیر خواهم شد.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد با بیان اینکه باید تلاش کرد تا هیچ فرد فاقد بیمه در استان نداشته باشیم خواستار تحت پوشش قرار دادن تمام افرد فاقد بیمه در استان برای رسیدن به ارتقای ضریب سلامت شد.
استاندار تاکید کرد: توسعه و نهادینه کردن نظام ارجاع بیماران رضایتمندی جامعه را به همراه خواهد داشت و در این خصوص تلاش بیشتری شود.
احمدزاده، تقویت نظام ارجاء بیماران به پزشک و مراکز درمانی را بسیار ضروری دانست و گفت: افراد در ابتدا به پزشک محلی مراجعه کنند تا در صورت ضرورت برای معرفی به مراتب دیگر معرفی شوند.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد عنوان کرد: مردم با تحت پوشش قرار گرفتن بیمه علاوه برای تامین بخشی از هزینه های درمان از آرامش لازم در هنگام بیماری برخوردار هستند و نگرانی افراد و خانواده ها نیز کاهش می یابد و لذا بیمه از اهمیت بالایی برخوردار است.
احمدزاده با تبریک فرارسیدن هفته بیمه سلامت و تقدیر از مدیرکل، کارکنان و همه خدمتگزاران بیمه سلامت استان از ایفای نقش حمایتی خوب و همکاری و مساعدت دلسوزانه بیمه سلامت از زمان شیوع بیماری کرونا به عنوان حامیان بیماران و تلاش برای جبران هزینه های درمانی - دارویی جمعیت تحت پوشش قدردانی کرد.
رئیس اداره بیمه سلامت استان در این دیدار گفت: حدود ۹۵ درصد مردم استان تحت پوشش بیمه قرار گرفته اند و ۶۷ مرکز، ۱۲۰ پزشک و ۶۰ ماما به این میزان جمعیت استان ارائه خدمات می دهند.
کیان دهرابپور افزود: در آستانه راه اندازی صندوق بیمه بیماران خاص در استان هستیم که حمایت از ۲۶ نوع بیماری را شامل می شود.
وی تصریح کرد: تلاش می کنیم تا هیچ فرد فافد پوشش بیمه ای در استان باقی نماند.
نظر شما