استاندار مازندران: ساز کوک توسعه اقتصادی روستاهای مازندران در حال نواخته شدن است

ساری- ایرنا - استاندار مازندران گفت: ساز کوک توسعه اقتصادی روستاهای مازندران با تلاش و مدیریت دولت سیزدهم در حال نواخته شدن است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدمحمود حسینی‌پور روز پنجشنبه در آیین افتتاح ۷۲ واحد از گلخانه‌های لیموترش قائمشهر در روستای خرماکلا افزود: ظرفیت روستاهای مازندران بسیار عظیم است و قبل از انقلاب هیچگونه امکاناتی در این مناطق وجود نداشت اما به برکت این نظام مقدس اکنون هرگونه امکاناتی که در شهرهای مازندران وجود دارد در مناطق روستایی هم هست.

وی خاطر نشان کرد: اگر می‌بینیم که دشمنان درصدد آشفته سازی در کشور هستند به خاطر دستاوردهای نظام است که باید همگان باهوشیاری از این فتنه انگیزی ها درس بگیرند.

استاندار مازندران گفت: اکنون دهه هفتاد و هشتادی های ایران به بروزترین فناوری های دنیا دست پیدا کردند و برای مردم خود ثروت ایجاد می کنند و توجه به جوانان و روستاییان رکن اصلی توسعه کشور است.

حسینی پور افزود: پیچ آخر برای توسعه بلند مدت ایران مسایل اقتصادی است که در حال رد کردن آن هستیم و به دلیل برخی کارشکنی ها که در سال های گذشته صورت گرفت چرخ اقتصاد کشور کُند شد اما دولت سیزدهم برای توسعه کشور در تلاش است.

وی ادامه داد: تاثیرگذاری نفت در ۵۰ درصد بودجه کشور برداشته شد که این امر از دستاوردهای دولت است، باید به این موضوع پرداخت و این آمار نشان می دهد که تکیه بر توان داخلی جواب می دهد.

نماینده عالی دولت در مازندران گفت: دولت قبل به دلیل آنکه وابستگی به کشورهای غربی داشت نتوانست پیشرفتی برای کشور به ارمغان آورد اما دولت سیزدهم با تکیه بر توان داخلی و عضویت دائمی در سازمان شانگهای برای گره گشایی از مشکلات کشور در تلاش است.

حسینی پور بیان کرد: دشمن به خاطر پیاده‌روی اربعین و انسجام ایران اسلامی عصبی و به دنبال اغتشاش در کشور است اما به طور حتم این گستاخی ها راه به جایی نخواهد برد.

وی ادامه داد: مسیر توسعه استان بالنده است و مازندران مقام اول تولید محصولات کشاورزی کشور را دارد.

به گزارش ایرنا، ۷۲ واحد از گلخانه‌های لیموترش قائمشهر با حضور سید محمود حسینی پور استاندار مازندران و سید امیرحسین مدنی معاون توسعه روستایی و مناطق محروم معاون اول رئیس جمهور در روستای خرماکلا این شهرستان به بهره برداری رسید.
با همراهی سرمایه گذار و تسهیلات بانک‌های عامل برای ساخت و تکمیل این طرح ها بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است.
با بهره برداری از این ۷۲ گلخانه لیموترش برای ۵۰ نفر به صورت مستقیم و ۱۳۰ نفر به صورت غیر مستقیم اشتغالزایی شد.
طبق برنامه ۱۰ ساله توسعه گلخانه های کشور، وسعت این اماکن تا پایان سال ۱۴۰۴ باید به ۴۸ هزار و ۳۵۵ هکتار برسد. در حال حاضر سطح گلخانه های کشور بیش از ۱۸ هزار هکتار است که حدود ۸۰ درصد زیرکشت محصولات گلخانه ای شامل سبزی و صیفی و ۲۰ درصد نیز در بخش گیاهان زینتی و سایر محصولات میوه ای است.
هم اکنون استان مازندران با تولید ۷۲ نوع محصول زراعی و باغی سالانه حدود هفت میلیون تن محصول کشاورزی تولید می کند.
این استان با برخورداری از تنها ۲ و نیم درصد از سطح زراعی کشور ، سالانه هفت درصد از تولیدات کشاورزی و ۱۱ درصد از ارزش اقتصادی محصولات کشاورزی کشور را در اختیار دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha