" مصطفی کرم پور " روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: دانشگاه لرستان در دوران کرونا با استفاده از ظرفیت های علمی و پژوهشی این دانشگاه تلاش های بسیاری داشته است و برخلاف برخی دانشگاه ها که در دوران شیوع ویروس کرونا با رکود علمی و پژوهشی مواجه شدند، در حوزه های مختلف به رتبه های علمی قابل توجهی دست یافته است.
وی اظهار داشت: این دانشگاه طی سال گذشته در بین دانشگاه های جهان اسلام رتبه ۳۰۰ و در بین دانشگاه کشور رتبه ۳۱ را کسب کرده است و در ردیف دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی قرار گرفته است.
وی ادامه داد: دکتر محسن عادلی عضو هیات علمی این دانشگاه برای هفت سال متوالی در لیست سرآمدان علمی کشور قرار گرفته و دانشگاه لرستان در این حوزه رتبه ۱۱ کشور را کسب کرده است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان بیان کرد: همچنین براساس گزارش سالیانه منتشر شده از طرف الزویر در سال ۲۰۲۲ که با همکاری پایگاه استنادی اسکوپوس و دانشگاه استنفورد بر مبنای شاخصهای استنادی از جمله تعداد مقالات تألیفی، ارجاعات، استنادها، H-index و سایر شاخصهای علمی انجام شده است،۶ نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه لرستان در فهرست ۲ درصد دانشمندان برتر دنیا قرار گرفتند که دانشگاه لرستان نسبت به سال گذشته در این زمینه، رشد داشته است.
وی اضافه کرد: محسن ایزدی از گروه مهندسی مکانیک، امیرحمزه حقیآبی از گروه علوم آب، محسن عادلی، سعید فرهادی و علیرضا غیاثوند از گروه شیمی و علی فرمانی از گروه مهندسی برق الکترونیک، ۶ عضو هیات علمی دانشگاه لرستان هستند که در فهرست ۲ درصد دانشمندان برتر دنیا قرار گرفتند.
کرم پور گفت: با برنامه ریزی و تلاش اعضای هیات علمی این دانشگاه و توجه ویژه به حوزه پژوهش دانشگاه لرستان انتظار می رود در رتبه بندی ۲۰۲۳ تایم رتبه های قابل توجهی تری در این داشنگاه برای سال آینده کسب شود.
به گزارش ایرنا، اکنون حدود ۹ هزار دانشجو در دانشگاه لرستان مشغول تحصیل هستند.
نظر شما