امضای تفاهم‌نامه برای افزایش رونق اقتصادی و حل معضل مشاغل مزاحم در پایتخت

تهران - ایرنا - تفاهم‌نامه همکاری میان شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر و شرکت شهرک‌های صنعتی تهران در راستای افزایش رونق اقتصادی و حل معضل مشاغل مزاحم به امضا رسید.

به گزارش عصر ایرنا، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی با تاکید بر لزوم تعامل هرچه بیشتر این دو شرکت برای هم‌افزایی در حل معضل واحدهای صنفی در مسیر انتقال به شهرک‌های صنعتی نقطه نظرات خود را بیان کرد.

سعید صادقی با اشاره به ظرفیت شرکت شهرک‌های صنعتی برای واگذاری زمین برای ایجاد شهرک صنعتی، افزود: اصناف نیازهای متفاوتی دارند و برای شکل‌گیری این شهرک‌ها باید همه موضوعات برای نیازسنجی در نظر گرفته شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی تهران، گفت: با توجه به اشراف اطلاعاتی شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر، بدون شک همراهی این شرکت در شناسایی اولویت‌های  صنوف به استقرار موفق آنان در شهرهای صنعتی کمک شایانی خواهد کرد.

مدیر عامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر با بیان اینکه شرکت ساماندهی متولی اصلی انتقال صنوف مزاحم در شهر تهران است، اظهارداشت: با توجه به ارتباط مداوم و گسترده شرکت ساماندهی با اتحادیه‌های مختلف، حضور این شرکت در فرایند انتقال صنوف به شهرک‌های صنعتی موجب تسریع و تسهیل در این امر می‌شود.
 
سعید بیگی درباره تفاهم‌نامه همکاری ساماندهی صنایع و مشاغل مزاحم پایتخت گفت: در این تفاهم‌نامه بهره‌گیری از ظرفیت استقرار در شهرک‌ها و نواحی صنعتی و صنفی برای ساماندهی صنوف تولیدی و پیشگیری از نابسامانی مشاغل شهر تهران مورد تاکید قرار گرفته است.

وی، رعایت حقوق عامه شهروندان را از اهداف اصلی انعقاد این تفاهم‌نامه دانست و افزود: انتقال صنوف ضمن ایجاد رونق در تولید و کسب و کار موجب کاهش اثرات نامطلوب فعالیت این صنوف در درون شهرها می‌شود.

امضای تفاهم‌نامه برای افزایش رونق اقتصادی و حل معضل مشاغل مزاحم در پایتخت

برقراری ارتباط نخبگان شهری با مدیران ارشد شهرداری بدون واسطه

رئیس مرکز نوسازی و تحول اداری شهرداری تهران، ویژه‌ترین اتفاق «رویداد ایده‌پردازی تهران ۱۴۰۴» را انتخاب رتبه‌بندی ایده‌های برتر توسط شرکت‌کنندگان دانست و افزود: اختتامیه این رویداد فرصتی است که همه صاحبان ایده می‌توانند به طور مستقیم با مدیران شهرداری تهران بدون واسطه ارتباط برقرار کنند.

محمدعلی الفت پور در تشریح اقدامات اختتامیه نخستین «رویداد ایده پردازی تهران ۱۴۰۴» گفت: این رویداد با مشارکت نخبگان، خبرگان شهری، شهروندان و دانشجویان در حوزه‌های مدیریت شهری در قالب استعدادیابی انجام می‌شود. در این دوره همه تلاش خود را به کار گرفتیم تا مشارکت شهروندان کلانشهرها را داشته باشیم و ۱۹ کلانشهر با ما همراه شدند.

وی با اشاره به اینکه این رویداد آغاز یک اتفاق است، افزود: تلاش داریم در هر فصل این رویداد را تکرار کنیم. هدف اصلی این رویداد همراه شدن شهروندان و نخبگان در برنامه‌ریزی و اجرای موضوعات شهری است تا با همراهی مردم موضوعات را پیش ببریم.

الفت‌پور با اشاره به اینکه در نهایت حدود یک هزار و ۵۰۰ ایده به دبیرخانه رویداد ارسال شد، افزود: این ایده‌ها در بخش مردمی، کلانشهرها، کارکنان شهرداری و دانشگاهیان به شهرداری تهران رسید که از این تعداد ۱۱۵ ایده به عنوان برتر شناخته شد و به بخش نیمه نهایی راه پیدا کرد.

وی درباره انتخاب افراد برگزیده در روز اختتامیه «رویداد ایده پردازی تهران ۱۴۰۴» گفت: ۱۱۵ ایده برتر در پنج بخش تخصصی توسط تیم‌های ارزیابی و داوری متخصص، متشکل از افراد با تجربه در شهرداری تهران و اساتید دانشگاه‌ها بررسی می‌شود و در نهایت ۱۵ ایده برگزیده به بخش پایانی با داوری معاونان شهردار تهران راه پیدا می‌کند.

رئیس مرکز نوسازی و تحول اداری شهرداری تهران ویژه ترین اتفاق این رویداد را انتخاب رتبه بندی ایده‌های برتر توسط شرکت کنندگان عنوان کرد و افزود: در انتخاب رتبه‌بندی ۳ نفر برتر، ۳۰ درصد ارزیابان و ۷۰ درصد شرکت کنندگان اثرگذار هستند که با حضور شهردار تهران از این ایده ها تقدیر می شود.

الفت پور از حمایت شهرداری تهران از ایده های قابل اجرا خبر داد و افزود: حضور شهردار تهران، معاونین شهردار و مدیران کل تخصصی شهرداری تهران به عنوان روسای پنل ها گویای انگیزه و خواست درونی شهرداری برای به کارگیری این ایده ها است.

وی ادامه داد: اختتامیه این رویداد اولین فرصت مشارکت شفاف خبرگان و نخبگان در مدیریت شهری است. فرصتی است که تمام صاحبان ایده می‌توانند به طور مستقیم با مدیران شهرداری تهران بدون واسطه ارتباط برقرار کنند.

رئیس مرکز نوسازی و تحول اداری شهرداری تهران با تاکید بر اینکه این رویداد برای مدیران شهرداری تهران جنبه آموزشی دارد و این افراد می توانند این ایده ها را به کار گیرند، عنوان کرد: نگاه ما در «رویداد ایده پردازی تهران ۱۴۰۴» استعدادیابی، جذب ایده، به کارگیری و شناسایی ایده و همین طور آموزش است. از همه مهمتر می خواهیم خبرگان و دانشگاهیان بدانند عزم ما شنیدن حرف و به کارگیری ایده های آن ها است.

الفت پور اضافه کرد: بانک شهر هم از ایده های قابل اجرایی که برگزیده این رویداد می شوند تا ۱۰ میلیارد تومان حمایت و برای پیاده سازی طرح ها مشارکت می کند.

امضای تفاهم‌نامه برای افزایش رونق اقتصادی و حل معضل مشاغل مزاحم در پایتخت

کاهش تصادفات و ترافیک با اصلاح هندسی در محدوده شمال به جنوب بزرگراه نواب

شهردار منطقه ۱۷ گفت: با اصلاح هندسی محدوده شمال به جنوب بزرگراه نواب، امید است آمار تصادفات اعم از جرحی، خسارتی و فوتی بزرگراه نواب همچنین ترافیک، به میزان قابل توجهی کاهش یابد.

رضا شنگی درباره اصلاح هندسی در محدوده شمال به جنوب بزرگراه نواب صفوی، گفت: از پل هلال احمر تا رینگ ۹ دی، بخشی از مسیر کندرو حاشیه بزرگراه با مسیر تندرو تلاقی دارد که این موضوع، محدوده مذکور را به یکی از نقاط حادثه خیز و پرترافیک بزرگراه نواب صفوی تبدیل کرده است.

شهردار منطقه ۱۷ افزود: در سال های گذشته، در این محدوده تصادفات خسارتی و جرحی متعددی به وقوع پیوسته است، ضمن اینکه در ابتدای سال گذشته بروز یک فقره تصادف در همین محدوده منجربه فوت یکی از شهروندان شده است.

شنگی تصریح کرد: آمار بالای تصادفات در این محدوده به این دلیل است که مسیر تندرو با کندرو بزرگراه نواب از یکدیگر تفکیک نشده، همچنین تعدد رویکردها در این مقطع متنوع است، از جمله مسیر کندرو به روی رینگ و مسیر تندرو به کنارگذر حاشیه رینگ به صورت دو رویکرد متقاطع سبب بروز عمده تصادفات این محدوده بوده است.

شهردار منطقه ۱۷ در ادامه اظهار داشت: برای رفع این معضل چندین ساله، اداره کل مهندسی و ایمنی ترافیک معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران طرحی تحت عنوان اصلاح هندسی و ایمن سازی محدوده فوق را تهیه کرد که پس از اصلاحاتی که در منطقه بر روی آن انجام گرفت، اینک در حال اجرا است.

شنگی گفت: اجرای اصلاح هندسی این محدوده از بزرگراه نواب صفوی با کمترین میزان تخریب و سرعت بالا از هفته دوم مهرماه آغاز شده که در آینده ای نزدیک به اتمام می رسد.

وی خاطرنشان کرد: با اصلاح هندسی این محدوده، امید است آمار تصادفات اعم از جرحی، خسارتی و فوتی بزرگراه نواب به میزان قابل توجهی کاهش یابد.

توزیع مخازن مخصوص پسماند خطرناک در آرایشگاه های شرق تهران

شهردار منطقه ۱۳ از توزیع مخزن مخصوص پسماند خطرناک در آرایشگاه‌های محدوده محلات خبر داد.

محمد هادی علی احمدی با اشاره به اقدامات اداره بازیافت برای کاهش پسماند گفت: با شناسایی آرایشگاه های فعال در تفکیک پسماند، در مرحله اول آموزشگران بازیافت نسبت به توزیع مخازن مخصوص پسماند های خطرناک اقدام کردند.

به گفته وی، در این طرح، متصدیان آرایشگاه ها با جداسازی زباله‌های خطرناک، باکس مخصوص این زباله ها را به مدیریت پسماند تحویل می‌دهند.

احسان صفائی معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۱۳ نیز با اشاره به فعالیت پسماند مارکت در فلکه دوم نیروی هوایی افزود: انواع موادشوینده (مایع دستشویی ،مایع لباسشویی ،مایع ظرفشویی وپاک کننده چند منظوره) بصورت فله ای درفلکه دوم نیروهوایی توزیع می شود،شهروندان نیز می توانند با ظروف خالی این محصولات به پسماند مارکت مراجعه کرده وموادشوینده را بانصف قیمت وبدون تولید پسماند تهیه کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha