۳ آبان ۱۴۰۱، ۱۵:۱۲
کد خبرنگار: 936
کد خبر: 84922970
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۵۳ درصد سازه‌های منطقه ۹ شهرداری اصفهان نامقاوم است
عکس تزئینی است

اصفهان- ایرنا- مدیر منطقه ۹ شهرداری اصفهان گفت: در مجموع ۵۳ درصد سازه های این منطقه نا مقاوم و راهکار رفع این مشکلات احیای بافت فرسوده است.  

به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدسلمان قاضی‌عسگر روز سه شنبه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: همه شرایط برای احیای بافت فرسوده مهیاست و تسهیلات خوبی برای این طرح ها در نظر گرفته شده اما مردم استقبال چندانی از آن ندارند و در سال ۱۴۰۰ در مجموع ۳۶ پروانه در این بافت در منطقه ۹ شهرداری اصفهان صادر شد.

وی ادامه داد:از مجموع یک هزار هکتار وسعت محدوده منطقه ۹ حدود ۱۷۰ هکتار بافت فرسوده است که حدود ۱۲ هکتار آن در محله سودان و مُنارجنبان واقع شده است و در صورتی که با این روند پیش برویم ۵۲ سال بطول می انجامد تا بافت فرسوده منطقه ۹ را احیا کنیم.

 مدیر منطقه ۹ شهرداری اصفهان افزود: بازآفرینی شهری و احیای بافت فرسوده اقدام مهمی است که در منطقه ۹ شروع شده است.

وی اضافه کرد: بیش از ۸۵ درصد گُذرهای محله سودان زیر چهارمتر است و امکان عبور خودروهای آتش نشانی، اورژانس و نیروی انتظامی در حوادث وجود ندارد و بیش از ۹۰ درصد ساختمان‌های این محله ناپایدار و قدیمی ساز است و در صورتی‌که بازآفرینی این محله را که شروع شده به نتیجه برسانیم بزرگترین احیای بافت فرسوده در کل کشور اجرا خواهد شد.

قاضی عسگر با اشاره به مهمترین مسائل و مشکلات منطقه ۹  خاطرنشان کرد: اختلاف بین خط حریم اصفهان و خمینی شهر است که در یک سال گذشته ابلاغ شده و مردم را دچار سردرگمی کرده است که از معاون سیاسی امنیتی استاندار درخواست داشتیم که این اختلاف را حل کند.

وی بیان کرد: اختلاط مابین کاربری های سازگار و ناسازگار در محله های این منطقه، حفر چاه‌های غیر مجاز و برداشت بی رویه آب های زیرزمینی در این منطقه و تعدد معابر قدیمی و نفوذناپذیری بیشتر معابر منطقه از دیگر مسائل و مشکلات این منطقه محسوب می‌شود.

مدیر منطقه ۹ شهرداری اصفهان افزود:  حدود ۱۳۰ هزار اصله درخت چنار در این منطقه وجود دارد که بدلیل شرایط آب و هوایی پیش از فصل پاییز شاهد خزان این درختان هستیم و این مساله بدلیل این است که درختان چنار با آبیاری قطره ای سیراب نمی‌شوند و اینکه این درختان تحمل دمای بالای ۳۵ درجه سانتیگراد را ندارند و بدلیل افزایش دما آسیب جدی به این درختان وارد شده است.

۵۳ درصد سازه های منطقه ۹ شهرداری اصفهان نا مقاوم است

وی ادامه داد: اوایل امسال سرفاصله اتوبوس‌ها در خیابان میرزا طاهر ۴۵ دقیقه بود اما در زمان حاضر سرفاصله در این منطقه به ۱۱ دقیقه رسیده است.

قاضی عسگر اظهار داشت: طرح تفصیلی شرایط سختی را برای ما از نظر درآمدزایی، خدمات و اجرای پروژه های عمرانی فراهم کرده است  و بر اساس این طرح برای منطقه ۹ امکان صدور پروانه ساختمانی از یک طبقه تا ۶ طبقه وجود دارد.

وی اضافه کرد: از مجموع ۲ هزار هکتار مساحت کل این منطقه حدود ۵۰ درصد آن خارج از محدوده شهری است و محدوده شهری دارای کاربری های مسکونی، تجاری، فضای سبز و سایر کاربری های ورزشی و فرهنگی است و یک سری از اراضی همه مناطق حاشیه ای شهر اصفهان از جمله منطقه ۹ خارج از محدوده قرار دارند یعنی هیچ تعریف کاربری ندارند و تنها اراضی کشاورزی هستند.

مدیر منطقه ۹ شهرداری اصفهان بیان اینکه هر منطقه شهری دارای یک محدوده و یک حریم است گفت: این منطقه با جمعیت بیش از ۷۵ هزار نفر در کنار مناطق ۲ و ۱۱ جزو مناطق غربی شهر اصفهان محسوب می شود و  که مسائل مشترکی با هم دارند.

وی خاطرنشان کرد: نیمی از مساحت منطقه ۹ شهرداری اصفهان قابلیت درآمدزایی برای این منطقه را ندارد و حدود ۵۰ درصد از نیمه دیگر باقیمانده منطقه ۹  قابلیت صدور پروانه ندارد و تنها یک چهارم کل اراضی این منطقه دارای کاربری هستند و در مجموع از بیش از ۲ هزار هکتار مساحت منطقه می توانیم بر روی ۵۰۰ هکتار فعالیت های شهری از جمله احداث پارک، فضای سبز و مدرسه انجام دهیم.

مدیر منطقه ۹ شهرداری اصفهان ادامه داد: ۱۱۴ درصد درآمد سال گذشته این منطقه محقق شد و در سالجاری هم از نظر نمودار باید به حدود ۶۰ درصد رسیده باشیم اما یک مقداری عقب هستیم که با تکمیل سرای ۱۰ و ابلاغ یک سری مشکلات انجام خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: بودجه سال گذشته منطقه ۹ شهرداری اصفهان ۱۵۰ میلیارد تومان و بودجه امسال نیز با حدود ۵۰ درصد افزایش به ۲۳۵ میلیارد تومان  رسید.

قاضی عسگر با اشاره به طرح های آماده افتتاح این منطقه گفت: مرحله نهایی خیابان بهشت و  احداث گام نهایی خیابان شهید عشیریون در زمره طرح های این منطقه است.

وی با اشاره به رویکرد برنامه‌های فرهنگی در راستای شعار مدیریت شهری است گفت: بودجه فرهنگی این منطقه ۱۰ میلیارد تومان  است و در طول یکسال گذشته ۴۵۰ برنامه در این زمینه اجرا شده است.  

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha