به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر قاسم برجوئیفرد روز دوشنبه در جمع مدیران بهداشتی استان بوشهر افزود: تعداد بالای مراجعان به مراکز خدمات جامع سلامت و نیاز به تزریق سرم، باعث توزیع نامتوازن این دارو در بعضی از مناطق این استان شد که با همکاری با سازمان غذا و دارو این مشکل مدیریت شده است.
وی تأکید کرد: لازم است برای جلوگیری از مصرف غیراصولی سرم؛ از تقاضای غیرضروری برای تزریق آن خودداری شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با همکاری سازمان غذا و دارو سعی می شود با مدیریت توزیع سرم، از کمبود آن در مراکز خدمات جامع سلامت جلوگیری شود.
کمبود سرم و آنتی بیوتیک در داروخانه ها برطرف می شود
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: امسال پیک آنفلوآنزا زودتر از همیشه و با شدت بسیار بالایی شروع شده و با توجه به کمبود سرم تلاش شد این مشکل برطرف و نیاز این استان تا آخر هفته در داروخانههای شبانه روزی و منتخب تامین شود.
دکتر یحیی رضایی افزود: آنتی بیوتیک بزرگسالان هم موجود است، اما برای اطفال بیشتر به صورت شربت است که بزودی همه آنتی بیوتیکهای اطفال تامین میشود.
وی اضافه کرد: سازمان غذا و دارو مواد اولیه سرم و آنتی بیوتیک را تا پایان سال تامین کرده و این مشکل تنها مربوط به استان بوشهر نیست بلکه در سراسر کشور است که بزودی برطرف میشود.
رضایی بیان کرد: در این شرایط رعایت شیوه نامههای بهداشتی و استفاده از ماسک که از شیوع آنفلوآنزا پیشگیری میکند، ضروری است.
وی افزود: آنفلوآنزا یک بیماری ویروسی است و تا ۴۸ ساعت اول نیاز به تجویز آنتی بیوتیک جز در موارد خاص نیست و شاید برخی تجویزهای غیرمنطقی یکی از دلایل کمبود این ۲ قلم دارو شده است.
نظر شما