به گزارش ایرنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علومی پزشکی قزوین، هاشم یوسفی روز شنبه با بیان این خبر، افزود: ۱۷۱ فقره پرونده برای متصدیانی که مواد غذایی آلوده تهیه و توزیع می کردند، تنظیم و به دادسرای عمومی و انقلاب قزوین ارسال شده است.
یوسفی با اذعان به اینکه بازرسان بهداشتی، حتی در ساعات غیر اداری از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی نظارت بهداشتی دارند؛ تصریح کرد: شهروندان می توانند برای مشارکت در بازرسی ها، در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی، موضوع را به شماره ۱۹۰ گزارش کنند تا با افراد متخلف برخورد قانونی شود.
مسوول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهید بلندیان تصریح کرد: طی نیمه نخست امسال به منظور نظارت بر عرضه مواد غذایی، ۸۶۵ نمونه از مواد غذایی برای انجام آزمایش های میکروبی و شیمیایی توسط کارشناسان این مرکز برداشت شد که حدود ۳۶.۶ درصد آنها انواع آلودگی های شیمیایی و میکروبی را به همراه داشتند.
وی یادآور شد: ۵۵۳ نمونه برداری مواد غذایی نیز از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی سطح قزوین به لحاظ شیمیایی، شامل آزمایش مقدار نمک مصرفی در نان، انواع رنگ های شیمیایی مصرفی در غذا و آب میوه و روغن سرخ کردنی در فست فودها مورد آزمایش قرار گرفتند که از این تعداد، ۲۷.۶ درصد نتایج آزمایش ها مثبت و ۷۳.۴ درصد سالم گزارش شد.
این مقام مسوول اظهار داشت: ۳۱۲ نمونه مواد غذایی از لحاظ میکروبی مورد بررسی قرار گرفتند که ۵۲ درصد آنها دارای آلودگی های میکروبی و ۴۸ درصد نیز سالم بود.
مسوول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهید بلندیان قزوین یادآور شد: در بازرسی از مراکز و اماکن عرضه مواد غذایی مشکوک به فاسد یا نگهداری نکردن مناسب مواد غذایی آماده مصرف و همچنین مواد غذایی که احتمال استفاده از رنگ شیمیایی دارند، توسط کارشناسان بهداشت محیط این مرکز نمونه برداری می شود.
نظر شما