رحمتی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به مناسبت هفته استاندارد با اشاره به اهمیت آموزش برای تحقق مقوله مهم استاندارد اظهار داشت:این میزان آموزش برای استادهای دانشگاه ها،دانشجویان و متولیان آزمایشگاه های کنترل کیفی در کهگیلویه و بویراحمد انجام شده است.
وی بیان کرد:مسئولان کنترل کیفیت در واقع نمایندگان سازمان ملی استاندارد در واحدهای تولیدی هستند که با توجه به ضرورت استاندارد سازی و کنترل کیفیت تولیدات در واحدهای تولیدی و خدماتی وظیفه سنگینی بر دوش آنان است.
رحمتی عنوان کرد: از یک سال گذشته تاکنون۹۳ استاندارد از سوی کارشناسان استان تدوین یا بازنگری شده است.
مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت:در حوزه استانداردسازی تدوین و تجدیدنظر استاندارد ملی که خروجی اقدام های پژوهشی است در طول یک سال گذشته ۶مورد تدوین استاندارد در استان صورت گرفته است.
وی با اشاره به اینکه زمانی که یک استاندارد ملی از سوی کارشناسان تدوین می شود پس از تصویب در یک کمیته ملی در همه نقاط کشور بکارگیری می شود تاکید کرد: تدوین این تعداد استاندارد ملی نشانگر پشتکار کارشناسان استان است.
مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: همچنین در بازه زمانی یک سال گذشته تاکنون ۸۷ مورد بازنگری استانداردها از سوی کارشناسان استان صورت گرفته است.
رحمتی عنوان کرد: در این مدت ۳۹ پروانه استاندارد برای واحدهای تولیدی صادر و ۴۳ مورد تمدید پروانه برای واحدهای تولیدی کهگیلویه و بویراحمد صادر شده است.
رحمتی تاکید کرد:پاییز پارسال تاکنون ۹۵۰ نمونه برداری و آزمون برای محصولات تولیدی انجام شده است.
رحمتی گفت: با هر کدام از واحدهای تولیدی مذکور که محصولات آنان استانداردهای لازم را نداشتند برخوردهای قانونی لازم صورت می گیرد.
وی ابراز داشت:کمیسونی متشکل از اداره کل استاندارد،دادستان،اتاق های تعاون،بازرگانی و حمایت از مصرف در کهگیلویه و بویراحمد برای تعلیق یا ابطال پروانه واحدهای تولیدی متخلفی که پس از نمونه گیری مشخص شده محصولات آنان استانداردهای لازم را نداشته اند تصمیم گیری می شود.
نظر شما