حسن رحیمزاده روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: عملیات ساخت این بیمارستان از سال ۹۷ آغاز شد اما به دلیل نبود اعتبار روند کندی داشت تا اینکه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار در سفر اسفندماه سال گذشته رییس جمهور و هیات دولت به گلستان برای تکمیل آن مصوب شد.
وی افزود: تاکنون از محل اعتبارات سفر رییس جمهور ۲۱۰ میلیارد ریال برای تکمیل ساخت بیمارستان تخصیص یافت و ۱۵۰ میلیارد دیگر هم در مرحله تخصیص قرار دارد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان گالیکش گفت: عملیات اسکلت و دیوار چینی بیمارستان پایان یافته و بقیه مراحل هم در دست اقدام است و طبق اعلام پیمانکار با پرداخت کامل اعتبارات مصوب عملیات ساخت آن تا شهریور سال آینده به پایان خواهد رسید.
رحیمزاده گفت: تا زمان افتتاح این بیمارستان، هشت مرکز بهداشتی و درمانی و ۳۵ خانه بهداشت در گالیکش ارائه خدمات اولیه به بیماران را انجام میدهند و در صورت نیاز به خدمات تخصصی بیماران توسط آمبولانس به صورت رایگان به نزدیکترین بیمارستان منطقه از جمله گنبدکاووس، مینودشت و کلاله اعزام خواهند شد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان گالیکش افزود: ۲ خانه بهداشت در روستاهای حاجی آباد و محمود آباد این شهرستان تا ۲ ماه آینده به بهره برداری میرسد.
به گزارش ایرنا، زمین سه هکتاری ساخت بیمارستان ۹۱ تختخوابی گالیکش توسط "حاج غلام خسروی" از نیکوکار این شهرستان اهدا شد.
جمعیت بیش از ۶۵ هزار نفری ساکن در ۲ نقطه شهری و حدود ۷۰ پارچه آبادی گالیکش که سال ۱۳۸۹ به عنوان شهرستانی مستقل از مینودشت جدا شد با گذشت ۱۱ سال از استقلال همچنان از داشتن بیمارستان مجهز برای دریافت خدمات درمانی محروم هستند.
منطقه شرق گلستان دارای هفت شهرستان "گنبدکاووس، رامیان، آزادشهر، مینودشت، گالیکش، کلاله و مراوهتپه" است که باوجود داشتن دو سوم وسعت حدود ۲۱ هزار کیلومتر مربعی استان و جای دادن نیمی از جمعیت یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفری این استان شمالی در خود اما در حوزه زیرساختها و فضاهای بهداشتی و درمانی و نیز تجهیزات پزشکی با مشکلات عدیدهای روبرو است.
نظر شما