به گزارش خبرنگار ایرنا، « آرش میراسماعیلی» روز دوشنبه در نشست مجمع انتخاباتی رئیس هیات جودو استان مرکزی در اراک، افزود: یکی از نقاط ضعف در این رشته ورزشی، تبلیغات کم است و باید شیوههای مختلف از جمله فیلمهای انیمیشن مورد توجه قرار گیرد.
وی بیان کرد: منابع مالی نیاز اولیه است اما منابع انسانی سرمایه اصلی است که نباید از آنها غافل شد و بر این اساس نگاه فدراسیون جودو به بخش بانوان ویژه است.
رئیس فدراسیون جودو ادامه داد: بودجه پارسال این فدراسیون ۴۰ میلیارد ریال بود که تنها ۷۰ درصد آن تخصیص یافت و با وجود این اعتبار، ۱۲ خانه جودو در نقاط مختلف کشور راه اندازی شد و بزرگترین آکادمی جودو ایران نیز ایجاد شد که به زودی و به شکل رسمی توسط وزیر ورزش و جوانان افتتاح میشود.
میراسماعیلی بیان کرد: در صورتی که زمین مورد نیاز در اختیار قرار گیرد این آمادگی در فدراسیون جودو دارد که از محل منابع داخلی نسبت به ساخت و تجهیز خانه جود اقدام کند.
وی گفت: فدراسیون جودو برای میزبانی هر دوره آموزشی موافقت می کند زیرا یکی از راهکارهای موفقیت و پیشرفت در این ورزش، توجه ویژه به آموزش است.
رئیس فدراسیون جودو اضافه کرد: هیات جودوی استان مرکزی جزو هیاتهای کم حاشیه و جزو متحدترین هیاتها در کشور است و انتظار است صنایع این استان از رشته ورزشی جودو حمایت ویژه داشته باشند.
میراسماعیلی عنوان کرد: نزدیکی با تهران در پیشبرد کارها اثرگذار است و هیات جودوی استان از این مهم استفاده لازم را داشته باشد و هر استانی تقاضای آموزش در آکادمی جودوی تهران را داشته باشد، استقبال می کنیم.
وی تاکید کرد: هنر حذف راحت اما هنر جذب ارزشمند است و توجه به این مهم ضروری است.
رئیس فدراسیون جودو در بخش دیگری از سخنان با اشاره به اتفاقات اخیر در کشور گفت: کسی حق ندارد برای کشور ما تصمیم بگیرد و حق ندارند بچههای این سرزمین را تحریک کند، اینجا خانه ایرانیان است، شاید اختلاف سلایق و مشکلاتی باشد اما به دیگران ارتباطی ندارد.
میراسماعیلی بیان کرد: در خانواده بزرگ جودو مراقبتهای لازم صورت گیرد و همه تلاشها برای مدیریت تنشها به کار گرفته شود.
برگزاری دورهای آموزشی مطالبه اصلی اداره کل ورزش و جوانان استان مرکزی از هیاتهای ورزشی است
معاون ورزشی ادراه کل ورزش و جوانان استان مرکزی هم در ادامه این نشست گفت: برگزاری دورههای آموزشی و تربیت مربیان کارآزموده و توانمند یکی از مطالبات اصلی از هیاتهای ورزشی استان است که باید مورد توجه قرار گیرد.
«یحیی زاهدی» افزود: رویکرد اداره کل ورزش و جوانان استان مرکزی ایجاد مکانهای تخصصی برای رشتههای مختلف ورزشی است چرا که وجود مکان مناسب و تجهیزات به روز میتواند در توسعه ورزش قهرمانی بسیار تاثیرگذار باشد.
وی بیان کرد: نگاه ویژه به استعدادیابی در رشته جودو مورد انتظار است و استان مرکزی در این رشته ظرفیت های خوبی برای قهرمان پروری دارد که در این راستا تعامل سازنده با آموزش و پرورش برای موفقیت بیشتر امری ضروری است.
معاون ورزشی اداره ورزش و جوانان استان مرکزی ادامه داد: هیات جودو باید به شهرستانها نگاه ویژه داشته باشد و در زمینه افزایش باشگاههای ویژه این رشته تلاش کند زیرا هم اکنون در اراک به عنوان مرکز استان، تعداد باشگاههای این رشته به اندازه انگشتان یک دست نیست.
زاهدی تاکید کرد: استفاده از ظرفیت شهرداریها از دیگر مواردی است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
بانوان جودکار استان مرکزی از توانمندیهای بالایی برخوردار هستند
سرپرست معاونت بانوان اداره کل ورزش و جوانان استان مرکزی هم در این نشست گفت: در رشته جودو بویژه در بخش بانوان انتظارات زیاد است و بانوان جودوکار این استان از توانمندی های بالایی برخوردار هستند.
«مهین علیبخشی» افزود: رشته جودو باید در تمام شهرستانها فعال شود و مهمترین موضوع آموزش و تربیت نیروی انسانی در این رشته است که باید مورد توجه قرار گیرد.
«فرهاد برجی» و «مجید برجی» ۲ نامزد برای انتخابات رئیس هیات جودو استان مرکزی بودند که فرهاد برجی قبل از رای گیری انصراف داد و این انتخابات با یک نامزد برگزار شد که در پایان «مجید برجی» با کسب ۱۸ رای موافق و پنج رای سفید به عنوان رئیس هیات جودو استان مرکزی به مدت چهار سال انتخاب شد.
همچنین «صبا کرمی» به عنوان نایب رئیس، «عماد الدین امینی شریف» به عنوان خزانه دار، «علیرضا محرابیان» به عنوان کارشناس خبر، و «عصمت آنجفی» به عنوان عضو هیات رئیسه با حداکثر آرا انتخاب شدند و «سعید صوفی» به عنوان عضو دیگر هیات رئیسه نتوانست آرای مورد نظر را کسب کند و « فرهاد برجی» به عنوان سرپرست معرفی شد.
نظر شما