سید خدارحم موسوی نژاد روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهارداشت: از این میزان یک هزار و ۶۴۴ فقره گواهی بهداشتی دامپزشکی به مقصد شهرهای درون کشور و ۲ هزار و ۴۳۲ فقره گواهی درون استانی بوده است .
وی با اشاره به معدوم سازی ۳۲ تن ۸۹۴ کیلوگرم انواع فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف و غیر بهداشتی از مراکز عرضه، تولید و نگهداری با دستور مقام قضائی در این استان طی یکسال اخیر گفت: سلامت جامعه در اولویت متولیان دامپزشکی است. رعایت نکات بهداشتی در مراکز مختلف تولید، توزیع و نگهداره عرضه مواد غذایی بصورت شبانه روزی از سوی ماموران دامپزشکی در راستای ارتقای سلامت جامعه به جد پیگیری می شود.
به گفته موسوی نژاد در این مدت نیز ۴۹ هزار و ۵۹۰ نوبت از مراکز مختلف تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآورده خام دامی شامل مراکز بسته بندی انواع گوشت قرمز و سفید، فروشگاههای زنجیرهای و مراکز عرضه کننده گوشت مرغ، تخم مرغ، مواد خوراکی و قصابیها انجام شده است.
موسوی نژاد نقل و انتقال محمولههای دام زنده، فرآوردههای خام دامی و خوراک دام را منوط به دریافت گواهی بهداشتی از دامپزشکی دانست و اضافه کرد: تعداد ۶ هزار و ۱۲۶ فقره گواهی حمل بهداشتی دام و فرآورده های خام دامی به مقصد استان صادر شده است .
وی توصیه کرد که شهروندان گوشت های مصرفی خود را از قصابی های مجاز و تحت نظارت دامپزشکی خریداری وتخلفات این حوزه را به سامانه ۱۵۱۲ اطلاع رسانی کنند.
میزان تولید گوشت قرمز عشایر کهگیلویه و بویراحمد که در سال ۱۴۰۰ هشت هزار و ۱۰۰ تن بود هم اکنون به ۹ هزار تن رسیده است.
عشایر کهگیلویه و بویراحمد بیش از یکمیلیون رأس دام سبک و سنگین دارند.
چهار واحد تولید مرغ تخمگذار با ظرفیت هفت تن در روز در کهگیلویه وبویراحمد فعالیت میکنند.
۳۵ واحد مرغ گوشتی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که ۸۹ درصد نیاز جمعیت ۷۲۰ هزار نفری این اسان را نیز تامین می کنند.
نظر شما