۷۰ زمین ورزشی روباز تا پایان امسال در اهواز احیا می‌شود

اهواز- ایرنا- رییس شورای اسلامی شهر اهواز گفت: احیای همه زمین‌های ورزشی روباز اهواز در اولویت مدیریت شهری اهواز قرار گرفته است که ۷۰ زمین ورزشی تا پایان امسال احیا و برای بهره برداری در اختیار جوانان قرار می گیرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا سیاوش محمودی روز دوشنبه در هشتادمین نشست رسمی شورای اسلامی کلانشهر اهواز با اشاره به لایحه اصلاح بندهایی از مصوبه دستورالعمل استفاده از اماکن ورزشی شهرداری اهواز گفت: در این اصلاحیه واگذاری ۵۰ درصد زمین های ورزشی روباز به مدال آوران ملی و بین المللی، کانون های فرهنگی، مدارس فوتبال و مساجد فعال به صورت ترک تشریفات مورد تاکید قرار گرفته است.

وی گفت: با توجه به تصمیم شورای شهر اهواز برای ترک تشریفات واگذاری نیمی از زمین های ورزشی روباز سطح شهر، ضروری است این موضوع به درستی اطلاع رسانی شود تا افراد و نهادهایی که شامل این ترک تشریفات می شوند از این موضوع مطلع شوند.

رییس شورای شهر اهواز ادامه داد: اجاره بهای این زمین ها باید به درستی کارشناسی شود و خدمات و آموزش هایی که توسط متولیان این زمین ها انجام می شود به طور جداگانه محاسبه و از اجاره بها کم شود تا صورت های مالی مربوط به این واگذاری ها شفاف باشد.

وی افزود: با توجه به تاکید اعضای شورای شهر بر نظارت بر روند واگذاری و بهره برداری از زمین های ورزشی روباز، ناظر منتخب شورای اسلامی شهر اهواز نیز باید در واگذاری ها و تهاتر زمین های ورزشی حضور داشته باشد.

نایب رییس شورای اسلامی شهر اهواز با تاکید بر ضرورت شفاف سازی لایحه اصلاح بندهایی از مصوبه دستورالعمل استفاده از اماکن ورزشی شهرداری اهواز گفت: در این لایحه مدارس دولتی مانند مدارس غیردولتی دیده شده است که این موضوع درست نیست.

حجت الله زارع زاده بیان اینکه باید مدارس دولتی متفاوت از مدارس غیردولتی در واگذاری این زمین ها دیده شود افزود: چند مدرسه غیردولتی که شهریه ۲۵ تا ۴۰ میلیون تومانی دارند خون مردم را مکیده و در کسیه کرده اند اما نباید این موضوع موجب شود تا ۹۹ درصد مدارس را به پای این مدارس غیردولتی نوشت.

وی نگاه ویژه در واگذاری زمین های روباز به مدارس دولتی فاقد زمین های ورزشی را در این لایحه خواستار شد.

رییس کمیسیون عمران، شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر اهواز نیز در این جلسه با اشاره به لایحه اصلاح بندهایی از مصوبه دستورالعمل استفاده از اماکن ورزشی شهرداری اهواز گفت: خرابی و سرقت زیادی از زمین های ورزشی در سطح شهر اهواز رقم خورده است به همین دلیل ساماندهی فوری این زمین ها ضروری است.

حمید دغاغله افزود: بر اساس این لایحه ۵۰ درصد زمین ها به مدال آوران، کانون های فرهنگی  و مساجد محلی فعال واگذار می شود تا بهره برداری مناسب از این زمین ها فراهم شود.

رییس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر اهواز نیز در این جلسه با بیان اینکه ۱۰ هزار وزشکار محلات در اهواز وجود دارد گفت: بسیاری از ورزش دوستان و پیشکسوتان ورزشی اهواز به ویژه فعالان رشته فوتبال جایی برای فعالیت ورزشی ندارند.

احمد سراج با بیان اینکه ساخت و بهینه سازی هر زمین ورزشی مبلغی بالغ بر ۱۸ میلیارد ریال هزینه دارد گفت: با توجه به اهتمام جدی شهرداری اهواز برای توسعه زمین های ورزشی روباز انتظار است تا پایان امسال ۷۰ زمین ورزشی روباز آماده واگذاری و بهره برداری جوانان باشد.

عضو دیگر شورای اسلامی شهر اهواز نیز با بیان اینکه برخی واگذاری های زمین های روباز به صورت سلیقه ای بوده است گفت: باید ساز و کار واگذاری زمین های ورزشی به گونه ای شفاف باشد که مانع از اعمال سلیقه در اعمال این زمین های ورزشی شود.

سیدناصرمهداوی با انتقاد از نبود نظارت بر نگهداری زمین های ورزشی واگذار شده گفت: نبود نظارت بر واگذاری و بهره برداری از این زمینه ای ورزشی موجب شده تا بخش زیادی از این زمین ها به مرور از بین برود.

سیدمحمدجواد رضوی عضو دیگر شورای اسلامی شهر اهواز نیز در این جلسه با اعلام موافقت با لایحه اصلاح بندهایی از مصوبه دستورالعمل استفاده از اماکن ورزشی شهرداری اهواز گفت: برخی زمین های خاکی که سابقه طولانی در سطح شهر اهواز دارند به ثبت یونسکو رسیده  که احیای این زمین های خاکی باید مورد توجه باشد.

حدود ۹۰ زمین ورزشی روباز در اهواز وجود دارد که در ایام شیوع کرونا و تعطیلی تمام مکان های ورزشی، به دلیل مراقبت نشدن مناسب و نبود برنامه مشخص برای حفظ و نگهداری، بیش از دو سوم آنها به شدت آسیب دیده است.

کاهش ۲۴ درصد فوتی ها در اهواز

رییس سازمان آرامستان های شهردرای اهواز در این نشست با اشاره به اصلاحیه لایحه بهای خدمات سازمان مدیریت آرامستان ها گفت: سال گذشته هشت هزار و ۹۱۰ مورد فوتی در آرامستان های اهواز ثبت شده است که ۵۵ دصد از این فوتی ها در آرامستان ها و ۴۵ درصد در بیرون آرامستان ها و در شهرها و یا روستاهای اطراف دفن شده اند.

میثم ایل اسکندری افزود: به طور کلی سال گذشته چهار هزار و ۵۰۰ متوفی در سه آرامستان گلزار شهدا، شهدای انقلاب و آرامستان قدیمی اهواز تدفین شده است ضمن اینکه در ماه های اخیر تدفین در آرامستان باغ فردوس نیز آغاز شده است.

وی ادامه داد: در ۶ ماه نخست امسال سه هزار و ۸۶ میت در غسالخانه آرامستان های اهواز پذیرش شده است که ۲۴ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته است که این موضوع ناشی از فروکش کردن فوتی ها کرونا در اهواز است.

ایل اسکندری افزود: هزینه های سازمان آرامستان های شهرداری اهواز، در ۲ سال گذشته بالغ بر ۷۵ درصد افزایش یافته است که شامل افزایش حقوق و دستمرد و هزینه مصالح مصرف شده برای دفن اموات است.

وی اظهار داشت: طبق قانون، مدیرعامل سازمان آرامستان ها مجاز است برای تدفین به خانواده های کم بضاعت،  بی سرپرست و خانواه های تحت پوشش بهزیستی  و کمیته امداد تا ۲۵ درصد تخفیف دهد.

رییس سازمان آرامستان های شهرداری اهواز با بیان اینکه بر اساس قانون جامع ایثارگری تدفین متوفیان خانواده شهدا و ایثارگران مشمول این قانون به صورت رایگان انجام می شود گفت: هم اکنون بالغ بر ۳۰ درصد دفن ها در آرامستان های اهواز به صورت رایگان انجام می شود.

طرح الزام شهرداری به تشکیل شورای فرهنگی در شهرداری مرکزی و در شهرداری مناطق هشت گانه به تصویب اعضای شورای شهر اهواز رسید همچنین بر اساس این طرح شهرداری اهواز ملزم شد دستورالعمل های اجرایی این شورای فرهنگی را تدوین و در قالب لایحه به شورای شهر ارایه کند.

لایحه اصلاح بندهایی از مصوبه دستورالعمل استفاده از اماکن ورزشی شهرداری اهواز از جمله لوایحی بود که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت با رای اکثریت اعضای شورای اسلامی شهر اهواز به تصویب رسید.

اصلاحیه لایحه بهای خدمات سازمان مدیریت آرامستان ها دیگر لایحه ای بود که اعضا به این  لایحه نیز رای مثبت دادند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha