بکارگیری تجهیزات به روز امداد و نجات از مهمترین برنامه‌های هلال احمر استان مرکزی است

اراک - ایرنا - سرپرست جمعیت هلال احمر استان مرکزی گفت: بکارگیری تجهیزات مدرن به روز امداد و نجات از مهمترین برنامه‌های این نهاد است که با جدیت دنبال می شود.

«علیرضا شهرجردی» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: انتظار است خیران نیز در این راستا جمعیت هلال احمر استان مرکزی را همراهی و حمایت کنند.

وی بیان کرد: هلال احمر یکی از نهادهای مردمی مظلوم است که ماموریت سختی در سطح ملی و بین المللی برعهده دارد و توانمندی و قابلیت‌های این نهاد تاکنون کمتر به جامعه معرفی نشده است و بر همین اساس معرفی قابلیت‌های این نهاد و تعامل پررنگ با مدیران استانی، کشوری، دولت و مجلس تا پایان سال جاری، از دیگر برنامه‌ها است.

سرپرست جمعیت هلال احمر استان مرکزی ادامه داد: هم‌افزایی و وحدت رویه با اورژانس، آتش نشانی و ستاد مدیریت بحران در راستای خدمت‌رسانی با کیفیت و به هنگام از دیگر برنامه‌های این نهاد است.

شهرجردی عنوان کرد: برنامه‌های خوبی برای جذب جوانان زیر ۳۵ سال در معاونت جوانان، افزایش امکانات و خدمات درمانی در معاونت درمان، ایجاد مرکز مطالعات در جمعیت توسط معاونت آموزش و ارایه آموزش های وسیع با صدور گواهینامه‌های معتبر در نظر گرفته شده است.

وی گفت: طرح هر خانه یک پایگاه هلال احمر، نیز با جدیت دنبال می‌شود و امید است در راستای آن آموزش‌های اولیه امداد، نجات و احیا در درمان در حد ابتدایی به خانواده‌ها در سطح شهر و روستا ارایه شود.

سرپرست جمعیت هلال احمر استان مرکزی افزود: ایجاد خانه‌های هلال در روستاهای مختلف استان ظرف مدت ۲ سال در این نهاد هدفگذاری شده که تحقق این مهم منوط به همکاری همه‌جانبه تمامی دستگاه‌های مسئول است.  

شهرجردی بیان کرد: هلال احمر یک نهاد خود جوش با فعالیت ۱۰۰ ساله است و نخستین و مهمترین رسالت این نهاد امدادرسانی است و به طور قطع با حمایت خیران از این نهاد و تقویت امکانات و تجهیزات مورد نیاز، امدادرسانی در مواقع بحران با موفقیت‌های بیشتری انجام می‌شود و باید بدانیم که حادثه خبر نمی‌کند و باید همیشه آماده باشیم.

«علیرضا شهرجردی» متولید ۳۰ شهریورماه سال ۱۳۴۷ در اراک است که دارای مدرک تحصیلی دیپلم ریاضی، مهندسی عمران و پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی اراک است و متخصص و فوق تخصص ژنتیک مولکولی انسانی را از هندوستان دریافت کرده است.

وی یکی از رزمندگان و جانبازان دوران هشت سال دفاع مقدس است و سه دوره فوق تخصصی بیوتکنولوژی، سیتوژنتیک و بیوانفورماتیک را در دانشگاه بمبئی هند گذرانده است.

ریاست خانه داوطلب پزشکان داوطلب استان مرکزی، عضویت هیات علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک، پژوهشگر موسسه رازی و تحقیقات سرم سازی رازی، معاونت توسعه، اداری، مالی و پشتیبانی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک کشور، مشاور عالی و دستیار ویژه رئیس پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک کشور بخشی از سوابق کاری سرپرست جدید جمعیت هلال احمر استان مرکزی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha