به گزارش عصر شنبه خبرنگار ایرنا، رضا صیادی اظهار کرد: ساماندهی، بهسازی و ارتقای کیفی چند محور شاخص در شهر تهران نظیر قدمگاه صالحیه در تجریش، کوچه شهرستانی ها در میدان امام حسین(ع) در حال پیگیری و اجرا است که با تکمیل آنها ضمن رفع مشکلات و آسیب های موجود، کیفیت تردد و بهره برداری از محیط شهری در این نقاط افزایش خواهد یافت.
وی تصریح کرد: در کنار فعالیت ها و رویدادهای فرهنگی و هنر شهری که به صورت مستمر در حال انجام است، پروژه های فنی، بهسازی و ساماندهی دراولویت های اصلی اجرایی این سازمان در سال جاری قرار دارد.
صیادی با تاکید بر حفظ و تقویت هویت شهری، گفت: مرمت، نگهداشت و توسعه کاربری بناهای تاریخی از وظایف این سازمان است که در سال جاری ساماندهی تکمیل و توسعه خانه عروسک، خانه اتحادیه، عمارت عین الدوله و چند بنای دیگر در دستور کار حوزه فنی و طراحی شهری قرار دارد.
وی با اشاره بر نقش ورودی ها و میادین شهر در تعریف هویت و تصویر آن در ذهن شهروندان خاطرنشان کرد: سازمان زیباسازی با بهره گیری از نظر متخصصان و کارشناسان حوزه معماری و شهرسازی؛ ساماندهی و بهسازی میادین شاخص شهری نظیر میدان ولی عصر (عج)، ونک، محمدیه و رازی را دنبال می کند، ضمن آنکه پس از برگزاری مسابقات طراحی و مراحل حقوقی، اجرای ورودی های پایتخت را نیز نهایی خواهد کرد.
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران گفت: بهبود فضا و منظر شهر به خصوص در بناهای عمومی و خدماتی شهر تهران در قالب چند پروژه عمرانی در حال اجراست و تا آخر سال با تأکید بر جانمایی و توجه به مطالبات شهروندان در ۲۰ نقطه شهر احداث سرویس های بهداشتی تکمیل خواهد شد.
ایمن سازی و کنترل تاور کرین های محدوده شرق تهران
شهردار منطقه۱۳ تهران نیز از کنترل و ایمن سازی تاور کرین ساختمان های در حال ساخت به منظور تأمین امنیت شهروندان خبر داد و گفت: تمامی تاور کرین های محدوده دارای گواهی تائیدیه هستند.
محمد هادی علیاحمدی، گفت: با عنایت به دستورالعمل تشکیل قرارگاه ایمنی کالبدی شر تهران و انجام برنامه های کمیته هماهنگی ایمنی مناطق در بند های مختلف و در راستای بررسی ایمنی لازم، از پروژه های دارای تاور کرین در نواحی چهارگانه بازدید شد.
به گفته وی، در این بازدید، نسبت به بررسی ایمنی و فیزیکی و همچنین مدارک و مستندات گواهینامه ها و اعتبارات تجهیزات اقدام شد.
شهردار منطقه۱۳ با اشاره به فعالیت سه تاور کرین در منطقه اظهار داشت: تاور کرین به دو روش مورد تایید مراجع ذیصلاح قرار می گیرند، نخست تجهیزات آن ها و دوم اپراتور که باید تائیدیه های لازم را از شهرداری دریافت و شهرداری نسبت به کنترل تائیدیه ها اقدام کند.
وی با بیان اینکه تائیدیه های تاور کرین ها به شکل مداوم صورت می گیرد، ادامه داد: در صورت عدم ارائه ایمنی و استحکام تاورکرین و عدم ارائه تائیدیه اپراتور فعالیت تاور کرین مجاز نخواهد بود و در صورت بهرهبرداری از این گونه تاور کرین ها تخلف محسوب شده و از ادامه فعالیت آن جلوگیری می شود.
احداث پارکینگ زیرسطحی شهید مدنی در مرحله بهره برداری
شهردار منطقه هشت اعلام کرد: فاز نخست احداث پارکینگ زیر سطحی بازار روز شهید مدنی به زودی به اتمام می رسد که با بهره برداری از این پارکینگ ظرفیت پارک در پارکینگ های عمومی این منطقه به بیش از یک هزار و ۷۰ واحد می رسد.
فاطمه تنهایی از افزایش ظرفیت پارکینگ های عمومی منطقه خبر داد و گفت: شهر تهران به طور کلی در حوزه پارکینگ های عمومی و طبقاتی دارای ضعف جدی است، منطقه هشت نیز در حال حاضر بیش از ۲۲ هزار متر مربع ظرفیت پارکینگ عمومی دارد. با این حال برای رفع معضل کمبود پارکینگ در منطقه تصمیم به احداث پارکینگ زیر سطحی در فضای سبز موجود در محدوده باشگاه ورزشی رسالت(دیهیم) گرفته شد.
وی با بیان اینکه نبود پارکینگ سال ها است که برای شهروندان منطقه هشت معضل بزرگی درست کرده، گفت: این در حالی است که این معضل به ویژه در خیابان مدنی به چشم می آید به طوری که امکان پارک حاشیه ای نیز در این خیابان وجود ندارد.
شهردار منطقه هشت، نیاز این منطقه به پارکینگ را ۱۷ هزار و ۵۰۰ واحد دانست و افزود: در حال حاضر تنها یک هزار و ۱۱ واحد پارکینگ در منطقه وجود دارد که همگی آنها نیز متعلق به بخش خصوصی است.
وی با بیان اینکه در اعتبارات مناطق اعتباری برای ساخت پارکینگ وجود ندارد، تصریح کرد: مساله تامین اعتبار به ویژه در مناطقی که قیمت زمین در آنها گران تر است موضوع مهمی است که به عنوان یکی از موانع اصلی احداث پارکینگ در مناطق به حساب می آید.
شهردار منطقه هشت با بیان اینکه اقدامات اجرایی پروژه در بخش احداث ابنیه این پروژه خرداد ۱۴۰۱ به پایان رسیده، خاطر نشان کرد: فاز دوم نیز بلافاصله برای راه اندازی تاسیسات و در نهایت بهره برداری از پارکینگ آغاز شده است.
وی ظرفیت این پارکینگ را ۶۰ واحد دانست و افزود: این پارکینگ بیش از ۶۰۰ متر مربع زیربنا دارد.
به گفته تنهایی این محله دارای بافت متراکم و ناپایدار است که براساس نیازسنجی صورت گرفته احداث پارکینگ در این مکان توسط شهرداری منطقه امکان پذیر بود.
وی ابراز امیدواری کرد که بهره برداری از این پارکینگ بتواند در کاهش تعداد خودروهای پارک شده در سطح معابر، آزادسازی ظرفیت شبکه معابر اشغال شده در منطقه و همچنین ارتقای کیفیت محیطی و سطح رفاه شهروندان ساکن در این منطقه تاثیرگذار باشد.
بزرگراه شهید بروجردی، طرح برتر بتنی در بیستمین همایش روز بتن شناخته شد
بزرگراه شهید بروجردی به عنوان طرح برتر بتنی در بیستمین همایش روز بتن برگزیده شد.
همزمان با برگزاری مراسم اختتامیه بیستمین همایش روز بتن و چهاردهمین کنفرانس ملی بتن در مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، هیات داوران مسابقه طرح برتر بتنی، بزرگراه شهید بروجردی را براساس معیارهایی همچون فناوری های مورد استفاده بتنی و کیفیت عملیات اجرایی، به عنوان طرح برتر انتخاب و از حوزه معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران به عنوان کارفرمای این پروژه تقدیر کرد.
امسال نیز همانند سال های گذشته، پروژه های متعددی در زمینه های مختلف ساختمانی، پل و تونل، سازه های آبی، سازه هایی که در ساخت آنها از فناوری های نوین بتن بهره گیری شده و همچنین سازه هایی که فرآیند ساخت آنها با صرفه جویی در مصرف حامل های انرژی و کاهش آلاینده های محیط زیست همراه بوده است، در این مسابقه شرکت داشتند که از این میان ۵ طرح به عنوان پروژه های برتر بتنی شناخته شدند. به این ترتیب علاوه بر بزرگراه شهید بروجردی، پروژه احداث برج کنترل ترافیک دریایی بندر چابهار، پروژه احداث تقاطع چهارسطحی آزادگان مشهد، پروژه احداث ایوان مرکزی مصلی امام خمینی(ره) و پروژه احداث مجتمع ۵هزار واحدی مهرگان قزوین که با استفاده از سازه های پیش ساخته به اجرا درآمده است، به عنوان پروژه های برتر بتنی سال ۱۴۰۱ معرفی شدند.
بیستمین همایش روز بتن همزمان با چهاردهمین کنفرانس ملی بتن، به همت انجمن بتن ایران و با همکاری وزارت راه و شهرسازی در مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی برگزار شد. در نمایشگاه جنبی این همایش پنج روزه، تعدادی از شرکت های فعال در صنعت بتن، آخرین توانمندی ها و نوآوری های خود را به نمایش گذاشتند.
نظر شما