به گزارش خبرنگار ایرنا، یعقوب گویلیان شامگاه پنجشنبه در نشست خبری اظهار داشت: در این میان جاذبههای تاریخی، دستساز، طبیعی، مذهبی، تفریحی، صنایع دستی و فرهنگی به ترتیب، بیشترین آمار بازدید گردشگران را به خود اختصاص داده اند.
وی با بیان اینکه در این مدت، ۹۲۶ هزار و ۵۶۵ گردشگر و مسافر در مراکز اقامتی رسمی و دارای مجوز استان اسکان داده شدهاند، گفت: بیشترین اقامت در تاسیسات گردشگری استان بهترتیب مربوط به هتل، مهمانپذیر، اقامتگاههای بومگردی، هتل آپارتمانها و مجتمعهای گردشگری بوده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان یادآور شد: در این بازه زمانی اقامتگاههای موقت مانند مدارس، آموزش و پرورش، مهمانسراهای ادارات و کمپهای موقت بیشترین سهم را در اسکان مهمانان داشتهاند.
گویلیان اضافه کرد: در این مدت هزار و ۳۷۱ بازدید نظارتی از مراکز اقامتی انجام شده است و در این بازدیدها که بهصورت شبانهروزی انجام شد، ۷۰۳مرکز اقامتی، ۴۷۴ مرکز بینراهی و ۱۵۲ دفتر خدمات مسافرتی مورد بازدید قرار گرفتند.
وی هدف از این بازدیدها را نظارت بر نحوه رعایت موازین بهداشتی در واحدهای اقامتی و گردشگری، ایمنی و امنیت، کیفیت خدمات، بهداشت محیطکار، نمازخانهها و اجرای نرخنامههای مصوب اعلام کرد و اظهار داشت: در این راستا ۳۴ مورد تذکر، هفت مورد تشویق و یک مورد اخطار کتبی صادر شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان با تاکید بر تداوم بازدیدهای نظارتی از تاسیسات گردشگری استان برای ارائه خدمات مطلوب به مسافران و گردشگران در طول سال، ابراز امیدواری کرد با ارائه خدمات شایسته و کسب رضایتمندی گردشگران در سفر به کردستان، انگیزه حضور دوباره و زمینه سازی برای انتخاب استان به عنوان مقصد گردشگری فراهم شود.
پارک آبیدر و موزه خانه کُرد سنندج، دریاچه زریبار مریوان، منطقه هورامان، غار کرفتو دیواندره، روستای پالنگان کامیاران، بازار شهرهای سنندج، بانه و مریوان و قرآن تاریخی نگل هرساله بیشترین آمار بازدید گردشگران را به خود اختصاص دادهاند.
در مجموع ۲ هزار اثر شامل آثار تاریخی، غارهای طبیعی، درختان کهنسال، میراث منقول، قنات و مکانهای طبیعی در استان شناسایی شده که از این تعداد ۹۳۰ اثر آن به ثبت ملی رسیده است.
نظر شما