به گزارش خبرنگار ایرنا ،سیدمحمود حسینی پور روز پنجشنبه در جلسه شورای هماهنگی حفظ آثار دفاع مقدس مازندران افزود: ارزش های دفاع مقدس در جامعه همواره باید مورد توجه قرار گیرد چرا که راهگشای بسیاری از مشکلات و بیمهگر نظام اسلامی است.
وی بر لزوم ترویج و تبیین فرهنگ دفاع مقدس بویژه در بین نسل جوان جامعه تاکید کرد و اظهار داشـت: برای اینکه ارزش های دفاع مقدس فراموش نشود، باید تمام سیاست های اجرایی منطبق بر فرهنگ دفاع مقدس باشد.
وی ایستادگی در برابر دشمنان را رمز بقا و ثبات نظام اسلامی توصیف کرد و گفت: رهبر انقلاب اسلامی بر لزوم ایستادگی مردم و مسوولان در برابر اغتساشات اخیر در کشور که ناشی از فتنه دشمنان است تاکید کرده اند و این مهم باید مورد توجه همگان قرار گیرد.
نماینده عالی دولت در مازندران گفت: نظام اسلامی به طور قطع و یقین با جریان معاندی که فتنه اخیر در کشور را ساماندهی و راه اندازی کرده اند،برخورد خواهد کرد و نظام اسلامی کافیست اراده کند تا نسخه آنان برای همیشه پیجیده شود.
حسینیپور افزود: در اغتشاشات اخیر حساب برخی جوانان که تحت تاثیر تبلیغات منفی دشمنان قرار گرفته اند با دیگران جداست چراکه که اقشار مختلف مردم با حضور در عرصه های مختلف همواره ثابت کردهاند که پشتیبان قوی برای نطام اسلامی هستند.
وی خاطرنشان کرد: دشمنان چون توان رویارویی با نظام اسلامی را ندارند به همین خاطر با راه اندازی اغتشاشات اخیر قصد دارند از پشت به انقلاب خنجر بزنند غافل از اینکه مردم و مسوولان با پشتیبانی از این نظام اسلامی جواب آنان را دادند.
حساب جوانانی که تحت تاثیر تبلیغات منفی قرار گرفتند؛جداست
استاندار مازندران با بیان اینکه افرادی مانند مسیح علینژاد که سابقه آن برای همه مشخص است یا رضا پهلوی که مشغول عیاشی در کاباره های آمریکاست، میخواهند به نظام اسلامی ضربه وارد کنند؟، گفت: نظام اسلامی قدرتمندتر از این حرفاست که بخواهد با اینگونه حرکات ضربه بخورد.
حسینی پور با بیان اینکه باید ترتیبی اتخاذ شود تا نوجوانان و جوانان با فرهنگ دفاع مقدس بیشتر آشنا شود و یکی از این راهکارهای این مهم ساخت برنامههای دیجیتالی در فضای مجازی است ، گفت: اگر در برابر دشمنان ایستادگی و مقاومت کنیم، به طور حتم صدای شکسته شدن استخوان های بدخواهان نظام اسلامی را از همین جا خواهیم شنید.
ساخت پارک موزه دفاع مقدس مازندران در مساحتی حدود ۶۰ هکتار در حاشیه رودخانه تجن ساری در قالب ۲۴ طرح و در سه فاز از سال ۸۶ آغاز شد.یکی از مشخصات این پارک موزه احداث ساختمانهای « تانک فارم » است که با الگوگیری از مخازن نفتی در شهر فاو با کاربری فرهنگی طراحی شده است. احداث مسجد فاطمه الزهرا (س)، یادمان فاو با بنای یکهزارمترمربع در ضلع غربی از دیگر ویژگیهای این پارک است.
دهکده یادمان هفت تپه هم با شبیه سازی اردوگاه هفت تپه در این محل طراحی و اجرایی شده که شامل سنگرهای بتنی، چادر، ایستگاه صلواتی، میدان، تپه ماهورها، المانها و تندیس های شهدا است.
مرکز بهداری و طرح ساماندهی، احداث دیوار ساحلی رودخانه تجن و احداث سد لاستیکی به منظور شبیه سازی عملیات والفجر ۸ برای نمایاندن چگو نگی عبور رزمندگان اسلام از اروندرود در حد فاصل سدانحرافی تا پل کمربندی جدید هم از دیگر بخشهای این مرکز فرهنگی است.
مازندران در دوران جنگ تحمیلی ۱۰ هزارو ۴۰۰ شهید تقدیم نظام جمهوری اسلامی کرده است.
نظر شما