به گزارش ایرنا، معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش دوشنبه شب در گفت و گویی با اشاره به الگوسازی شهدای هشت سال دفاع مقدس در بین جوانان اظهار داشت: شهدای ما افرادی هستند که در حوزه حرف و عمل شاخص بودند، این عزیزان بدون در نظر گرفتن نام ، مقام و شخصیت اجتماعیشان برای دفاع از کیان ایران عزیز جانفشانی کردند، در جنگ تحمیلی ایران با یک کشور درگیر نبود بلکه با همه کشورهایی که میخواستند انقلاب نوپای ایران شکل نگیرد، به حیات خود ادامه ندهد درگیر بود. آنان تلاش کردند انقلاب ایران اسلامی را در نطفه خفه کنند اما جوانان فداکاری کشورمان حماسهای را رقم زدند که در تاریخ بی سابقه است، نبردی رقم خورد که یک سانتیمتر از خاک ایران در اشغال دشمن باقی نماند.
وی افزود: رهبر انقلاب در دیدار با دستاندرکاران کنگره شهدای ورزشکار رهنمود بزرگی داشتند، ایشان فرمودند باید یاد و خاطره شهدا زنده نگه داشته شود، شهید ابراهیم هادی در سال ۱۳۶۱ به شهادت رسیدند، این شهید جاوید الاثر است، این جوان برومند که در لحظه به لحظه زندگیاش عشق و خدمت به مردم را سرلوحه زندگیشان قرار داده بودند امروز برای همه جوانان به یک الگوی بزرگ تبدیل شدهاند.
پولادگر خاطرنشان کرد: چرا نظامهای معاند که علیه کشور ایران حرکت میکنند در موضوع حجاب متمرکز شدهاند؟ من به این سوال پاسخ میدهم، حجاب یک اصل مترقی اسلامی و اجتماعی است و ما امروزه میبینیم در بسیاری از کشورهای پیشرفته دنیا زنهایی که در آن کشورها زندگی میکنند به این اصل دارند واقف میشوند که چقدر برهنگی از هویت این زنان کاسته است و آنها را تبدیل به کالا کرده است. حجاب یک اصل است و به زنان ما هویت میدهد.
وی اظهارداشت: در بسیاری از رشتههای ورزشی که حجاب تاثیری در آن ندارد نهادهای بینالمللی مقاومت میکنند، آنها میخواهند وانمود کنند حجاب یک محدودیت است اما وقتی زن ورزشکار ایرانی با رعایت پوشش اسلامی به موفقیت بزرگ میرسد یعنی بر تمامی این حرفهای غلط خط بطلان میکشد.
معاون توسعه ورزش قهرمانی تصریح کرد: علیرغم اینکه در منشور المپیک هست هر گونه دخالت سیاست در ورزش ممنوع است ما در عمل چیز دیگری را شاهد هستیم، چرا پولی که برای گسترش و توسعه فدراسیون فوتبال در نظر گرفته شده است را پرداخت نمیکنند؟ گفته میشود ما در تحریم هستیم و این نشان میدهد بحث جدایی سیاست از ورزش فقط یک شعار است، کمیته بینالمللی المپیک در دو دوره اخیر کاروان پناهجویان را درست کردهاند و این بدان معناست که شعار جدایی سیاست از ورزش شعاری بیش نیست و تاثیر مخرب دارد.
وی ادامه داد: ما در حوزه دیپلماسی ورزش منفعلانه عمل کردهایم، هم بخش دیپلماتیک کشور باید ورود کند چرا که موضوعات ورزشی دستمایه خیلی از ارتباطات سیاسی است، یکی از موضوعات مهمی که در سبد مذاکرات سیاسی است همین بخش ورزشی است، باید در این بخش مورد حمایت قرار بگیریم، همین حالا میزبانی و رویداد مهم ورزشی را میخواهند از ایران بگیرند. این اگر سیاسی نیست پس چیست؟
همچنین غلامحسین زمان آبادی که به عنوان کارشناس رسانه در این برنامه حضور داشت، اظهار داشت: در امور تربیتی باید به مراجه مراجعه کرد، مقام معظم رهبری همچون پدر هنرمندان و ورزشکاران را زیر بال و پر خود قرار دادند، در بازیهای دوستانهای که تیم ملی ایران در کشور اتریش برگزار کرد تمام تلاش دشمن این بود تمرکز ملیپوشان ایران را بر هم بریزد، آنها به دنبال سواستفاده از جوانان ما بودند اما به هدف خود نرسیدند.
وی افزود: باشگاه پرسپولیس میتواند به شهید رضایی مجد افتخار کند، شهید بزرگواری که در اوج فوتبال به جبهه های حق علیه باطل رفت و در نهایت به شهادت رسید، استقلالیها شهید ناصر کاظمی را داشتهاند فوتبالیستی که بی نظیر بود و یا سپاهان حسن قاضی را به عنوان یک الگو دارند که در زمان خود عالی بود.
معاون فرهنگی اسبق فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: چند سال پیش اینفانتینو رئیس بینالمللی فوتبال (فیفا) برای افتتاح ساختمان پک به ایران آمده بود، در طول مسیر ما یادواره شهدای چوار را طراحی کرده بودیم، وقتی او در حال بازگشت بود با این صحنه روبرو شد، یکی از جانبازان عزیز که در این حادثه بود در کنار ما حضور داشت، وقتی ماجرا را برای رئیس فیفا شرح دادیم او را در آغوش کشید و گفت چرا این موضوع را به اطلاع من نرسانده بودید!
نظر شما