درویشعلی حسنزاده روز دوشنبه به خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: این تعداد طرح صنعتی از لحاظ گروه صنعتی، محصولات صنایع غذایی و آشامیدنی، صنایع شیمیایی و کانی غیرفلزی به ترتیب رتبه اول تا سوم را دارند.
وی گفت: از این تعداد، ۱۸۳ طرح دارای بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی با سرمایهگذاری ۴۵ هزار و ۴۳۰ میلیارد ریال و ایجاد اشتغال برای چهار هزار و ۷۲۶ نفر است.
وی بیان کرد: ۳۳ طرح دارای پیشرفت فیزیکی ۴۰ تا ۶۰ درصد با سرمایهگذاری چهار هزار و ۴۸۵ میلیارد ریال و ایجاد اشتغال برای ۵۸۳ نفر، ۱۰۵ طرح دارای پیشرفت فیزیکی ۱۰ تا ۴۰ درصد و سرمایهگذاری ۱۹ هزار و ۷۶۹ میلیارد ریال با اشتغال ۳ هزار و ۳۷۵ نفر و ۹۱۲ طرح زیر ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی با سرمایهگذاری ۲۳۶ هزار و ۵۲۹ میلیارد ریال و اشتغال ۲۱ هزار و ۲۰۸ نفر وجود دارد.
حسنزاده تاکید کرد: برنامه اصلی این اداره کل حمایت و پیگیری روند اجرا و شناسایی نیازمندیها و مشکلات طرحهای بالای ۶۰ درصد است تا هرچه سریعتر شرایط تکمیل و راهاندازی آنها فراهم شود.
به گفته وی گلستان ۲۳ شهرک و ناحیه صنعتی عملیاتی و درحال واگذاری زمین به همراه منطقه اقتصادی اترک با مساحت ۲ هزار و ۱۳۷ هکتار دارد و از این سطح ۸۷۵ هکتار آن دارای قابلیت ایجاد و راهاندازی طرحهای صنعتی است که تاکنون ۶۴۸ هکتار آن با هزار و ۳۴۵ قرارداد به سرمایهگذاران واگذار شد.
وی افزود: اکنون در استان گلستان هزار و ۱۶۹ واحد صنعتی با سرمایه گذاری ۶۸ هزار و ۶۴۹ میلیارد و ۴۵۳ میلیون ریال و ظرفیت اشتغال برای ۲۹ هزار و ۶۲۸ نفر وجود دارد که محصولات صنایع غذایی و آشامیدنی، محصولات کانی غیرفلزی و صنایع پلاستیک و شیمیایی به ترتیب رتبه های اول و سوم، سرمایه گذاری را تشکیل میدهند.
استان گلستان با یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفر جمعیت، کشاورزی، خدمات و صنعت رتبههای اول تا سوم اقتصاد ساکنان آن است.
گلستان واقع در شمال کشور از شمال با کشور ترکمنستان، از جنوب با سمنان، از شرق با خراسان شمالی و از غرب با مازندران همسایه است.
نظر شما