«مجید عمیدپور» در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: پژوهشگاه نیرو از بدو تأسیس سه دوره تاریخی را پشت سر گذاشته است. دو دهه پیش پژوهشگاه نیرو همانند سایر پژوهشگاهها طرحهای تحقیقاتی انجام میداد و حدود یک دهه پیش وارد حوزه مدیریت تحقیقات شده و طرحها بهصورت مدیریت تحقیقات انجام میشد؛ یعنی از دیگران برای انجام تحقیقات استفاده میشد.
رئیس پژوهشگاه نیرو گفت: اما امروز وارد زیستبوم نوآوری و فناوری شدهایم و در وزارت نیرو حوزه نوآوری و توسعه علم و فناوری را بهصورت یک اکوسیستم درآوردهایم. همه مراکز تحقیق و پژوهش شرکتهای مادرتخصصی و شرکتهای توزیع که بالغ بر ۳۰ تا ۴۰ شرکت هستند وارد زیست بومی میشوند که پژوهشگاه بهنوعی هدایت آن را برعهده دارد. داخل این زیستبوم همه نیازها و ایدهها از این شرکتها دریافت میشود و خودمان با دانشگاهها همکاری میکنیم و اینها را جلو میبریم.
رئیس پژوهشگاه نیرو با بیان اینکه در مراحل بالاتر درحال توسعه پارک علم و فناوری هستیم که مجوزهای مورد نیازگرفته شده ابراز امیدواری کرد تا پایان امسال پارک علم و فناوری وزارت نیرو راه اندازی شود.
به گزارش ایرنا، دیماه سال ۱۳۹۹ ساتکاب (شرکت ساخت و تهیه کالای آب و برق) خبر از راهاندازی پارک علم و فناوری داده بود.
این شرکت اعلام کرده بود: راهاندازی پارک علم و فناوری باهدف تسهیل و تسریع فعالیت شرکتهای دانشبنیان و پژوهشمحور در صنعت آب و برق، با چشمانداز حمایت از ساخت داخل و توسعه صادرات، توسط «شرکت ساتکاب» انجام شد.
تلاش برای افزایش سرمایه صندوق نوآوری و توسعه فناوری وزارت نیرو
عمید پور در ادامه گفت: تلاش میشود سرمایه صندوق نوآوری و توسعه فناوری وزارت نیرو بهشدت افزایش یابد. این صندوق در واقع زیستبوم داخلی علم و فناوری وزارت نیرو را به شرکتهای دانشبنیان از طریق حمایت صندوق و قوانین دانشبنیان متصل میکند.
رئیس پژوهشگاه نیرو افزود: پارک علم و فناوری وزارت نیرو مانند سایر پارکهای دانشگاهها نیست بلکه ۵۰ تا ۶۰ پارک کشور را از طریق زیستبوم وزارت نیرو حمایت میکند. وزیر قول داده امسال صندوق قدرت ۲۰ برابری طبق قوانین دانش بنیانی که هیئت دولت مصوبه و ابلاغ کرده به وزارت نیرو پیدا کند. بهاینترتیب پارک علم و فناوری وزارت نیرو تمام پارکهای دیگر را مدیریت میکند و حمایت از شرکتها انجام میشود.
نظر شما