«محمد زاهدی» روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: کشت قراردادی پنبه در ۱۴۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان مرکزی شامل ۴۰ هکتار در شهرستان دلیجان و ۱۰۰ هکتار در شهرستان ساوه توسط بخش خصوصی انجام شد.
وی ادامه داد: برنامه سازمان جهاد کشاورزی سال زراعی گذشته کشت قراردادی ۱۰ هزار هکتار محصول گندم در زمینهای کشاورزی استان مرکزی بود که این طرح در ۹ هزار و ۷۰۰ هکتار از زمینهای کشاورزی این استان با امضای قرارداد تعاون روستایی با فعالان این بخش اجرا شد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی استان مرکزی خاطرنشان کرد: در کشت قراردادی بذر، کود، سم و بیمه محصولات کشاورزی توسط طرف قرارداد تامین و پس از برداشت و تحویل محصول از مطالبات کشاورزان کم می شود.
زاهدی یادآور شد: کشاورزی قراردادی از سال گذشته توسط دولت برای تامین و ترغیب کشاورزان برای کشت محصولات استراتژیک از جمله شکر، جو، گندم و دانههای روغنی آغاز شد.
وی ادامه داد: کشاورزی قراردادی سال گذشته با کشت گندم آغاز و اجرای این طرح در ۱۵ استان کشور توسط سازمان غله کشور و در بقیه استانها با انعقاد قرارداد توسط تعاون روستایی اجرا شد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی استان مرکزی گفت: کشاورزی قراردادی امسال به بخش خصوصی واگذار و زمینه ورود کارخانجات آرد و صنایع تبدیلی برای انعقاد قرارداد با کشاورزان فراهم شده است.
۶۷۰ هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد که یک و ۲ دهم درصد تولیدات کشاورزی مازاد بر نیاز استان به سایر مناطق ارسال میشود.
نظر شما