به گزارش خبرنگار ایرنا سید محمدرضا طالبی روز شنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی استان که در دفتر نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی برگزار شد افزود: اعتبارات فرهنگی ما محدود است و بودجهها بیشتر به سمت حوزه اقتصادی و عمرانی رفته لذا به موازات اقدامات زیرساختی و توسعهای باید مباحث فرهنگی هم دیده شود و استانداری نیز پشتیبانی لازم را خواهد داشت.
وی گفت: با توجه به تاکیدات مکرر مقام معظم رهبری موضوع جهاد تبیین باید در اولویت کاری و قطعی همه مدیران، دستگاهها و فعالان فرهنگی باشد و عملگرایی به جای شعارگرایی در دستور کار قرار گیرد.
معاون استاندار خراسان جنوبی اظهار داشت: در ارتباط با مخاطبان جهاد تبیین باید از سنین پایین و مهدکودکها شروع کرد زیرا تبیین و تفکر از همان زمان شکل میگیرد.
وی افزود: در جریانات اخیر تاثیرپذیری از فرهنگ غرب مشهود بوده و تاثیر گرفتن از رسانههای معاند در الفاظ و کردار و آشوبهای کف خیابان توسط اغتشاشگران محسوس است که باید در جهاد تبیین با روشنگری، توطئه دشمنان را خنثی کنیم.
طالبی گفت: درباره بسیاری از موضوعات میتوان تصمیمگیری کرد و در کشورهای غربی برای استفاده از فضای مجازی و نحوه پوشش دانشجویان در دانشگاهها قوانینی وجود دارد اما در ایران اسلامی به این مساله کمتر توجه شده است.
وی خاطرنشان کرد: واردات اقلام دست خودمان است در حالی که تولید و واردات برخی کالاها مثل پوشاک مدیریت نمیشود و نظارت بر این حوزه باید مورد توجه قرار گیرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: سخنرانیها در مساجد و محافل مذهبی برای قشر خاصی است که جوابگو نیست و در جهاد تبیین باید از روشهای نو برای اقناع همه اقشار جامعه استفاده کرد.
وی گفت: تهیه مستندات فاخر و فیلمهای کوتاه در حوزه جهاد تبیین بسیار تاثیرگذار است و باید از ظرفیت هنرمندان و فعالان فضای مجازی بهره گرفته شود.
طرح جامع جهاد تبیین خراسان جنوبی در نشست امروز شورای فرهنگ عمومی استان به بحث و تبادل نظر گذاشته و تصویب شد.
همافزایی و هماهنگی بین دستگاههای اجرایی در حوزه جهاد تبیین از اهداف اجرای این طرح است و از ظرفیتهای مردمی هم استفاده میشود.
نظر شما