به گزارش روز شنبه ایرنا، در این نامه با اشاره به خلع ید تعدادی از اراضی واقع در روستای «الوار»، آمده است: به اطلاع مسئوولان عالی به ویژه نهادهای امنیتی و قضایی می رساند که اداره کل اوقاف و امور خیریه آذربایجان شرقی با توسل به انواع ترفندها و به استناد حکم شعبه ۱۲ حقوقی تبریز، اقدام به قلع و قمع و خلع ید چندین نفر از صاحبان نسق روستای الوار تبریز کرده و این حکم ناعادلانه طی هفته آینده در شرف اجرا می باشد.
در این نامه اضافه شده است: عاجزانه تقاضا داریم نگذارید مترصدین فرصت از یک چنین فرآیند تحمیلی به نظام، هزینه ای مضاعف بر مردم مظلوم منطقه و صاحبان نسق زراعی که راه نجاتی برایشان نمانده است، تحمیل کنند که در غیر این صورت سرنوشت هزاران خانوار از اهالی منطقه که دل در گرو ایران عزیز دارند و کوچه و بازار و خیابان های محل زندگی آنان مزین به نام شهدای گلگون کفن است، به راحتی در اثر مسامحه برباد و «کُنْ فَیَکونُ» خواهد شد.
در نامه اهالی روستای الوار آمده است: ما شوره زارهایمان و دشت و باغ هایمان را با قله های بلند و کوتاهش رها نخواهیم کرد و با تلخ و شیرینی هایش کنار خواهیم آمد، زیرا ریشه در این خاک داریم و نمی خواهیم چون بوته ای رها شده در تند باد به تصویر در آئیم و در جواب سکوت ها فریاد می زنیم که خاک، آسمان و تمام صوفیان و روستاهای اطراف تبریز و صوفیان برای ما مقدس است.
در این نامه اشاره شده است: بسی مایه حیرت است که بعد از گذشت سال ها از اعتراض شهروندان صوفیان به عدم امنیت در مالکیت اموال خویش که به سادگی و به احترام و به نحوی مسالمت آمیز برگزار می شود، صدایی از رسانه ها و مسئوولی در نمی آید.
اهالی روستای الوار تصریح کرده اند: ما اهالی صوفیان و روستاهای اطراف تبریز و صوفیان سال هاست از این موعظه های حقوقی ملال آور و توجیهات نفرت انگیز و تصمیمات مشمئزکننده و از این بی تفاوتی اخلاقی به تنگ آمده ایم و از این خونسردی عامدانه و از این گمراه سازی به شدت ناخرسند و ناراحتیم و آن را اقدامی در جهت نقض ثبات مالکیتی خویش می دانیم و این قصور مدنی و حقوقی را نقض وفای به عهد به آرمان های انسانی قلمداد می نماییم.
رونوشت این نامه به اداره کل اطلاعات، دفتر نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی ارسال شده است.
در همین ارتباط اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان تبریز به ایرنا اعلام کرد: سابقه پرونده اراضی روستای الوار به بیش از ۱۰ سال قبل باز می گردد که طی آن در قالب پرونده قائم مقام در دادگاه رسیدگی شد و پس از اعاده دادرسی، دستگاه قضائی به موقوفیت این اراضی رای داد.
این اداره ادامه داد: بر همین اساس و به دنیال تصرف غاصبانه تعداد محدودی از افراد در اراضی یاد شده، دستور مجدد رسیدگی به پرونده به سال ۱۳۹۹ صادر و نتیجه نهایی آن پس از تجدیدنظر خواهی در دهم تیر ماه سال ۱۴۰۰ ابلاغ گردید که در آن مالکیت ۶ دانگ اراضی پلاک الوار به عنوان موقوفه، ثبت و نهایی شد.
اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان تبریز با اشاره به اینکه موضوع پرونده فوق به ۲ بخش مستاجران باحق و بی حق قابل دسته بندی است، خبر مربوط به قلع و قمع بخش از اراضی را تایید و اضافه کرده است: کسانی که به صورت غیرقانونی در اراضی مربوط، اقدام به ایجاد اعیانی کرده بودند و تعدادشان نیز بسیار محدود می باشد، قلع و قمع شده است.
این اداره با اعلام اینکه تمامی اسناد و مدارک مربوط به روستای الوار در این مجموعه موجود است، اعلام کرد: در صورت نیاز تمامی این اسناد و مدارک برای آگاهی اذهان عمومی و رفع برخی شائبه ها در اختیار خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز آذربایجان شرقی قرار خواهد گرفت.
نظر شما