به گزارش ایرنا از روابط عمومی شرکت گاز استان کرمانشاه؛ «ناصر حسینی» در این ارتباط توضیح داد: با توجه به اینکه در عملیات گازرسانی به واحدهای تولیدی و صنعتی علاوه برطرحهایی که توسط شرکتهای گاز استانی اجرا میشود، در مواردی نیز درخواست متقاضی خارج از طرح هادی یا شهرکهای صنعتی است؛ لذا پس از اخذ استعلامهای لازم توسط متقاضی، عملیات بصورت خط اختصاصی اقدام میگردد.
وی ادامه داد: از این رو، به جهت تسریع در انجام کار و کاهش مراجعه متقاضی به گاز استان و جلوگیری از نارضایتی و ایجاد عدالت و شفاف سازی در انتخاب پیمانکاران و در راستای تحقق اهداف دولت الکترونیک، با راهاندازی سامانه مذکور فرصت مساوی برای بهرهمندی تمام پیمانکاران دارای صلاحیت ایجاد شده؛ ضمن آنکه در حین هوشمندسازی روند کارها، متقاضی میتواند مناسب ترین قیمت از لحاظ کالا و اجرا را انتخاب کند.
سرپرست گاز استان کرمانشاه در رابطه با نحوه اجرای این طرح در شرکت گاز استان کرمانشاه گفت: شرکت گاز استان پس از تهیه نرم افزار مربوطه و دریافت توانمندیها و قابلیتهای آن، ضمن تشکیل جلسات کارشناسی متناسب با نیازهای گاز استان، نرم افزار فوق را بومیسازی و آموزشهای لازم را با حضور شرکت مشاور و برنامه نویس نرم افزار جهت همکاران برگزار و عملیاتی کرد.
حسینی در پایان، تصریح کرد: تمامی فرآیند مذکور ظرف مدت کمتر از یک ماه انجام شده و امید است با راهاندازی این سامانه، گامی مهم و موثر در راستای بهبود فضای کسب و کار و رفع موانع تولید و شفاف سازی روند انجام کار و ایجاد فضای رقابتی سالم در بین پیمانکاران ایجاد و رضایت متقاضیان نیز حاصل شود.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا است.
اکنون ۹۹/۵ درصد خانوارهای شهری در قالب ۳۰ شهر و همچنین ۸۴/۸ درصد خانوارهای روستایی در سطح هزار و ۸۱۴ روستا استان کرمانشاه از نعمت گاز برخوردار هستند.
در استان کرمانشاه بیش از ۶۰۰ هزار مشترک گاز وجود دارد که بیش از ۶۰ درصد آن ها در شهر کرمانشاه هستند.
نظر شما