آملی لاریجانی: حمایت مردم از نظام منافاتی با خواسته‌های آنها ندارد

تهران- ایرنا-رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه حمایت و دفاع مردم از نظام منافاتی با خواسته‌های آنها ندارد، گفت: وقتی مردم دیدند که دشمن در حال اغتشاش است و این حادثه بهانه‌ای بیش نیست از ارزشهای انقلاب و نظام جمهوری اسلامی حمایت کردند.

به گزارش خبرنگار حوزه احزاب ایرنا، آیت‌الله صادق آملی لاریجانی عصر سه‌شنبه در افتتاحیه نهمین دوره مجمع تشخیص مصلحت نظام با تسلیت شهادت امام حسن عسکری(ع) و تبریک سالروز امامت امام زمان (عج)، گفت: امیدوارم بتوانیم آنچه که برای پیشبرد اهداف این نظام به ما محول شده است، انجام دهیم. از مقام معظم رهبری به دلیل اعتمادی که به اعضای مجمع کردند تشکر ویژه داریم و امیدوارم بتوانیم مطالباتی که ایشان در حکمشان فرمودند  عملی کنیم.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: بخشی از بحث ساز و کار و اجرا، کار شده و محضر ایشان ارسال شده است و برخی دیگر نیز در مراحل تدوین است که امیدواریم در این دوره تکمیل شده و خدمت ایشان ارسال شود.

آملی لاریجانی با اشاره به حوادث اخیر کشور گفت: مقام معظم رهبری در سخنرانی روز گذشته خود یک تحلیل بسیار دقیق و موشکافانه‌ای از این وضعیت ارائه کردند. همانطور که ایشان فرمودند انصافا دست دشمن در این ماجراها آشکار است. دشمن با تمام قوای رسانه‌ای به میدان آمده و از نیروهای امنیتی و جاسوسی خود استفاده کرده تا بر امواج سوار شود. البته این موضوع جدیدی نیست در طول این ۴۰ سال دشمن، هر جا مشکلی می‌دید، آن را بهانه‌ای برای هجوم به جمهوری اسلامی قرار می‌داد.

وی گفت: حادثه‌ای برای خانم جوانی رخ داد که تلخ بود و هیچ کس راضی به وقوع آن نبود مسئولان هم ابراز تأسف کردند و هم قول رسیدگی به این حادثه دادند. در این میان مردم مطالبات و اعتراضاتی داشتند و مسئولان موظف به شنیدن و رسیدگی به آن هستند. اما بحث اغتشاش در کشور و تخریب و قتل، خصوصا هجمه‌های عجیب به نیروی انتظامی متفاوت است و با هیچ منطقی سازگاری نیست.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: دست‌های دشمن در امواج رسانه‌های آنها در جهان پیدا بود. رادیوها و تلویزیون‌های بیگانه دایره پخش برنامه‌های خود را گسترش دادند تا دائما رصد کنند و راست و دروغ را باهم بیامیزند و جامعه را تحریک کنند. پیدا بود که آنها با تمام ابزار رسانه‌ای آمده‌اند.

آملی لاریجانی ادامه داد: اما مردم ما بصیر هستند و گاهی حتی از مسئولان نیز جلوتر هستند. مردم حقیقت و همچنین دست دشمن را می‌شناسند. دلبستگی را به انقلاب و نظام اسلامی، چیزی نیست که مورد انفعال قرار گیرد. وقتی مردم دیدند که دشمن در حال اغتشاش است و حادثه واقع شده بهانه‌ای بیش نیست و با حمله کردن به اصل نظام و تخریب اموال عمومی و ایجاد اغتشاش قصد دارند کشور را به هم بریزند، از نظام جمهوری اسلامی و ارزشهای نظام و انقلاب حمایت کردند.

وی یاد آورد شد: البته حمایت و دفاع مردم از نظام منافاتی با خواسته‌های آنها ندارد. امروز چالشهایی وجود دارد ولی اعتراض و مطالبه بحث دیگر و اغتشاش بحث دیگری است. مطمئن هستیم قوه قضاییه حسب دستور رییس دستگاه قضا با دقت به این مسأله رسیدگی می‌کند.

آملی لاریجانی افزود: کسانی هم با تعجیل به میدان آمدند و بدون اینکه ابعاد حادثه مشخص شود شروع به هجمه به نیروی انتظامی کردند و خصوصا خواصی که می‌دانستند که باید در این حوادث تا پیدا شدن ابعاد آن صبر کرد. ما امیدواریم این مسأله با درایت، صبوری و فکر جمع شود که جمع می‌شود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: البته جهاد تبیین در این مسأله بسیار مهم است. اقناع عمومی مطلب مهمی است. ما همین جا از رییس جمهور و هیأت دولت و سایر قوا درخواست داریم که نسبت به اعتراضات مردم و مشکلات اقتصادی عنایت داشته باشند.

آملی لاریجانی در ادامه درباره اقدامات مجمع تشخیص مصلحت نظام در دوره هشتم، گفت: ما در دوره هشتم مجمع تشخیص، ۱۱۱ جلسه و ۳۰ مصوبه داشتیم. ۲۵ مصوبه مربوط به طرح‌ها و لوایح اختلافی میان مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان بود که این مصوبات برای اقدام مقتضی ابلاغ شد.

وی اضافه کرد: دو مصوبه سیاسات کلی، یک مصوبه درباره مقابله با مواد مخدر، یک مصوبه الزامات سیاست‌های کلی نظام و یک مصوبه درباره الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت بود. ۱۹۹ جلسه کمیسیون‌های تخصصی نیز برگزار شده است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه آیین‌نامه داخلی مجمع تهیه شده و به مرحله ویرایش رسیده است، ادامه داد: در ۳۴ جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره موضوعات امنیتی، سیاسی و اقتصادی، تحولات منطقه‌ای، مسائل بین‌المللی، ارز ترجیحی، FATF بحث شده است. هیأت عالی نظارت ۱۱۴ جلسه و ۴۲ مصوبه داشته است.

آملی لاریجانی تصریح کرد: با اشاره به اینکه تشکیل هیأت عالی نظارت مسیر جدیدی است که در این مسیر باید قوا همفکری کنند، تصریح کرد: آیین‌نامه هیأت عالی نظارت در حال تهیه است که باید نهایی شود تا چالشی برای نظارت بر اجرای سیاست‌های کلی نظام پیش نیاید.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت مجمع و هیأت عالی نظارت توقع این است که اعضا در جلسات به صورت منظم شرکت کنند و فعال باشند. البته اعضای مجمع در تهیه برنامه هفتم توسعه سنگ تمام گذاشتند و ۲۶ جلسه فشرده که در یک و نیم ماه برگزار شد، شرکت کردند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha