به گزارش ایرنا؛ «سعدی نقشبندی» روز سهشنبه در جلسه ستاد حمایت از خانواده و جوانی جمعیت افزود: جوانی جمعیت نیازمند رفع موانع، ایجاد انگیزه و فرهنگ سازی در میان خانوادهها است.
وی اظهار داشت: برای دستیابی به اهداف حمایت از خانواده و جوانی جمعیت نیازمند نهضت اطلاع رسانی و بسیج همگانی در راستای آگاهسازی مردم هستیم از این رو دستگاه های فرهنگی و آموزشی شهرستان در این بخش نیز فعالانه عمل کنند.
فرماندار جوانرود یادآور شد: نقاط ضعف قانون جوانی جمعیت و اشکال های موجود در اجرای آن شناسایی و به ستاد ابلاغ شود و در این زمینه لازم است جلسه های ستاد حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در شهرستان به طور مرتب تشکیل گردد.
امام جمعه جوانرود نیز گفت: جوانی جمعیت باید بر مبنای مساله اعتقادی، مومنانه و جدی دنبال شود و هدفگذاری به لحاظ اعتقادی و جریان عمومی باید به سمتی برود که کثرت جمعیت، برای خانوادهها فضلیت محسوب شود.
ماموستا مُلا «احمد فخری» افزود: نگاه به مساله جمعیت نباید نگاه اداری بلکه باید نگاه الهی و بر مبنای اعتقادی باشد.
رییس مرکز بهداشت شهرستان جوانرود هم گفت: تغییرات جمعیتی یکی از مهمترین چالش های پیش رو کشورمان است؛ به همین دلیل حفظ تعادل و پویایی ساختار آن همواره مورد توجه دولتهای گوناگون بوده و اهمیت تغییرات جمعیتی در کشور تا حدی بوده که در سالهای اخیر پیری جمعیت در حالت کلی و به ویژه کاهش باروری نگرانیهایی را ایجاد کرده است.
«مهدی محمودی» افزود: پیری جمعیت آینده هولناکی را برای جامعه رقم میزند و امیدواریم با تصویب این قانون همه دستگاه های متولی بر اساس وظایفی که برای آنها تعیین شده است برای رفع موانع پیش رو گام بردارند.
شهرستان جوانرود با بیش از ۷۵ هزار نفر جمعیت در ۸۶ کیلومتری شمال غرب کرمانشاه واقع شده است.
نظر شما