به گزارش ایرنا، یوسف تقی پوریان گیلانی روز سه شنبه در نشست تخصصی نوآوری در گردشگری و بازاندیشی گردشگری به مناسبت هفته جهانی گردشگری در سالن اجتماعات این دانشگاه افزود: با توجه به اتفاقات کرونایی در چند سال اخیر گردشگری بیشترین تاثیر را در داخل و خارج شاهد بودیم که باید راهی برای برون رفت چالش های آن اتخاذ کرد.
وی اظهارداشت : برای ترمیم صنعت گردشگری در کشور به مدت پنج سال نیاز به بازنگری داریم که بنا به اظهار کارشناسان تا اثرات منفی این بخش خنثی شود و سال به سال وضعیت بهتر می شود.
وی خاطرنشان کرد : آمار جهانی ۲۵۰ میلیون گردشگر در پنج ماهه نخست میلادی نشان می دهد که نیاز به بازاندیشی در این حوزه است با توجه به ظرفیت موجود و بالقوه و مهارت های گردشگری صورت گیرد.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرستان چالوس خاطرنشان کرد : این دانشگاه برای تحقق این امر مهم می تواند بازوی نوآوری در کنار راهبرد های صنعت گردشگری استان مازندران عمل کند تا در توسعه این صنعت نقش آفرینی کند.
تقی بوریان گیلانی با بیان این که برای نخستین بار مجوز تشکیل سرای نوآوری گردشگری کشور بنام مازندان ( دانشگاه آزاد چالوس) ثبت شد، یادآور شد : سرای نوآوری گردشگری مدلی از مدل فناورانه پارک علم و فناوری در حوزه گردشگری است که تمامی بازیگران کسب و کار گردشگری در یک مکان با دیدگاه جدید کنار هم جمع می شوند با خروجی دانش بنیاد را خواهیم داشت.
وی افزود: یک فضای بازار کسب و کار آماده شده برای نوآوری در این فضا تمامی بازیگران صنعت و کسب و کار به هم می رسند و بازاندیشی پس از عصر کرونا دانشگاه آزاد می تواند به عنوان بازوی نوآوری در کنار گردشگری استان مازندران اقدام به توسعه گردشگری داشته باشد.
رییس دانشگاه آزاد واحد چالوس گفت : برای توسعه و پایداری هر کسب کاری، خلاقیت و نوآوری لازمه آن است و باید بپذیریم که اگر نیازمند به رونق صنعت گردشگری هستیم، باید دست به ابتکارات ویژه در ارائه خدمات به گردشگران بزنیم.
تقی بوریان گیلانی ادامه داد: گردشگر نیازمند دریافت خدمات مناسب با کیفیت مطلوب است که می توان با امکانات و ظرفیت های موجود این خدمات را به نحو شایسته ای ارائه کرد.
به گفته وی بسیاری از مراکز خدماتی که در زمینه گردشگری فعالند به دلیل عدم نوآوری در ارائه خدمات نمی توانند درآمد کافی از کسب و کار خود داشته باشند که نیازمند به تغییر روش مدیریتی هستند.
وی اظهارداشت: یکی از حلقه های مهم مفقوده در زمینه ارائه خدمات به گردشگران بویژه در نوار ساحلی کشور، خلاقیت و نوآوری است.
بنا به گفته مسوولان امر شیوع کرونا از اسفند سال ۱۳۹۸ تاکنون به صنعت گردشگری کشور تا ۹۵ درصد آسیب وارد کرده است.
طبق آمار موجود، بیش از هشت میلیون نفر گردشگری خارجی طی سال ۱۳۹۷ از کشور دیدن کردند که از این طریق مبلغی افزون بر ۱۰۰ هزار میلیارد تومان به چرخه اقتصادی کشور وارد شد و در دوران کرونا زیان های زیادی از این بابت به کشور متحمل شده است.
ایران هفتمین کشور پر جاذبه و امنترین کشور در جهان و دارای چهار فصل به شمار میرود که سالانه پذیرای میلیون گردشگر خارجی است.
نظر شما