معاون رئیس جمهور: کهگیلویه و بویراحمد به کارگاه عمرانی تبدیل شده است

یاسوج - ایرنا - معاون اجرایی رئیس‌جمهور در جریان بازدید از سد کوهبرد کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اقدامات خوبی که طی یکسال گذشته با حضور مدیران جهادی انجام گرفته این استان را به کارگاه عمرانی تبدیل کرده است .

به گزارش ایرنا ، سید صولت مرتضوی افزود: خوشبختانه آنگونه که مسئولان جهاد کشاورزی استان اعلام داشته اند، سد پیشرفت فیزیکی خوبی دارد و با آبگیری آن ۳۵۰ هکتار از اراضی این منطقه آبیاری خواهد شد.

وی با ابراز رضایت از عملکرد مسئولان ارشد استانی به خصوص استاندار و معاونین اظهار داشت: امروز هر نقطه ای از استان را که بازدید کردیم شده تلاش و فعالیت بودیم و قطعا اگر با همین دست فرمان جلو برویم در آینده نزدیک شاهد محرومیت زدایی از سیماس این استان هستیم .

معاون رئیس جمهور: کهگیلویه و بویراحمد به کارگاه عمرانی تبدیل شده است

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این بازدید گفت: استان به واسطه پروژه های سفر رییس جمهور به یک کارگاه سازندگی تبدیل شده و با اجرای طرحها تحول ملموسی ایجاد خواهد شد.

 سیدعلی احمدزاده اظهار داشت: مصوبات سفر رئیس جمهور تامین اعتبار شدند و بخشی افتتاح و بخشی هم در دست اجراست و پیشرفت فیزیکی بالایی دارند. 

وی به تخصیص کامل همه اعتبارات تاکید کرد و گفت: پروژه های کوچک سفر به بهره برداری رسیده اند و پروژه های بزرگ سفر بطور میانگین بین ۵۰ تا ۶۰ درصد پیشرفت دارند. 

احمدزاده تصریح کرد: سامانه ثبت پروژه های سفر راه اندازی شده است و پیشرفت فیریکی آنها روزانه مشخص خواهد بود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: اعتبارات پروژه های متمم سفر که یک هزار میلیارد تومان است و اولویت اول راه در مناطق محروم و دور افتاده می باشد مورد توجه قرار گیرد چون در فصل سرما و بارش اغلب مناطق دور افتاده با مشکل جدی مواجه می شوند.

احمدزاده تاکید کرد: اعتبارات متمم برای ما مهمتر و کارسازتر است و در کاهش مشکلات مردم بسیار تاثیر گذارتر می باشد.

 مدیرکل جهادکشاورزی کهگیلویه وبویراحمد در این خصوص گفت: در سفر مهرماه ۱۴۰۰هیات دولت به استان ۴۷۰ میلیارد ریال برای تکمیل سد کوهبرد شهرستان کهگیلویه اختصاص یافت.

سید علی معتمدی افزود: تاکنون ۱۰میلیاردتومان ان اختصاص و جذب شده  و با جذب این اعتبار پیشرفت فیزیکی طرح از ۴۰درصد به ۶۵درصد رسیده است .

وی با اشاره به پیشرفت ۶۵ درصدی این طرح بیان کرد:  تاکنون ۴۰میلیارد تومان اعتبار برای اجرای ان هزینه شده است .

او با اشاره به اینکه  ۵۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل این طرح مورد نیاز است  اظهار داشت : با بهره برداری از این سد، ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی پایین دست آبیاری خواهد شد.

این طرح پس از چند سال راکد بودن از سال ۱۳۹۶ توسط شرکت زهکش بنای دهدشت در فاز اول آغاز به کار کرد و باوجودکمبود تخصیص اعتبارات با سرمایه پیمانکار فاز اول(با ارتفاع۲۶متر و حجم ۲/۵میلیون متر مکعب) تکمیل شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha