به گزارش ایرنا دکتر "مرضیه فیصل" روز شنبه در جمع خبرنگاران افزود: این تخفیف در راستای اجرای نیت واقفین این بیمارستان انجام شد که بیشتر این تخفیف ها در بخش نوزادان صورت گرفت.
وی اظهار داشت: همچنین جهت کمک به بیمارانی که توان پرداخت هزینه درمانی خود را ندارند تسهیلات چهار درصد در اقساط ۱۸ ماهه از سوی بانک های طرف قرارداد پرداخت می شود.
فیصل از افتتاح نخستین کلینیک خیریه تخصصی شبانه روزی کودکان و نوزادان در این بیمارستان با همکاری متخصصان اطفال خبر داد و گفت: ۱۰ پزشک متخصص با کلینیک همکاری می کنند و تمام امورات مربوط به بیماریهای اطفال از جمله بستری ، آزمایشگاه ، رادیولوژی با حداقل تعرفه انجام می شود.
رییس بیمارستان موقوفه گودرز یزد ادامه داد: ساختمان این بیمارستان ۷۸ سال قدمت دارد که برای توسعه و بهسازی برخی از بخش های این مرکز نیاز است که اداره کل اوقاف و امور خیریه ، استانداری و دانشگاه علوم پزشکی کمک کنند.
وی خاطرنشان کرد: همچنین ورودی این بیمارستان چندین سال است که بلاتکیلف مانده است زیرا این بیمارستان در بافت تاریخی یزد واقع شده است و باید طرح ورودی آن مورد تایید میراث فرهنگی و صنایع دستی گردشگری قرار گیرد که از استانداری می خواهیم در این زمینه ورود پیدا کند که این مشکل حل شود.
بیمارستان موقوفه گودرز یزد جزو قدیمی ترین و اولین مراکز بهداشتی و درمانی استان یزد بوده که در سال ۱۳۲۶ با همت فرزندان شادروان جهانیان گودرز بنیان نهاده شده و در همان زمان توسط ایشان وقف گردیده است.
پس از آن در سال ۱۳۶۷ تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی قرارگرفت و در سال ۱۳۷۷ سرپرستی آن را اداره اوقاف و امور خیریه استان عهده دار شد و تاکنون نیز به همین شیوه اداره می گردد.
این مجموعه در مساحتی بیش از ۲۰ هزار مترمربع و با حدود ۴۰۰ نفر کادر پرسنلی متخصص و مجرب با مجوز ۲۲۰ تخت فعال شامل بخشهای کلینیکی ( درمانی) ، اورژانس، داخلی ۱ و ۲، عفونی ،CCU ( مراقبت ویژه قلبی ) ، ICU ( مراقبت های ویژه عمومی) ، NICU ( مراقبت ویژه نوزادان ) ، جراحی ، زنان و زایمان ، دیالیز ، VIPاعصاب ، اتاق عمل و بخشهای تشخیصی و پاراکلینیکی : اسکوپی ( آندوسکوپی- کلونوسکوپی- برونکوسکوپی- فیبرواسکن ) ، ERCP ، آزمایشگاه ، تصویربرداری ، اکو و تست ورزش ، سونوگرافی ، فیزیوتراپی در حال خدمت رسانی به مردم شریف استان و استان های هم جوار به خصوص جنوب و جنوب شرق کشور است.
نظر شما