به گزارش ایرنا، علیرضا نوروزی روز دوشنبه در آیین اختتامیه جشنواره داستان نویسی و آسیبهای اجتماعی در ارومیه افزود: بعضی از جوانان در حال حاضر دچار بی هویتی میشوند زیرا نتوانستهایم فرهنگمتعالی ایرانی و اسلامی خود را به آنها انتقال دهیم.
وی با اشاره به اجرای ۱۱۷ برنامه در حوزههای مختلف فرهنگی، هنری و مطبوعاتی با محوریت کاهش آسیبهای اجتماعی طی سال جاری در آذربایجان غربی اظهار کرد: برای مقابله با این آسیبها، فقط با کارهای سلبی نمیشود و برای اینکه عمقی و ریشهای کار کنیم، باید کار به دست نیروهای فرهنگی سپرده شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی بر تاثیرگذاری قابل توجه آموزش در حوزههایی نظیر داستان نویسی تاکید کرد و ادامه داد: آموزش باید مبنای کار تخصصی داستان نویسی باشد زیرا این امر زیربنایی برای ساخت بنای بهتر است.
نوروزی اضافه کرد: در کنار آموزش، باید به پایداری آن هم فکر کنیم زیرا آموزش نباید مقطعی و دورهای باشد.
دبیر جشنواره داستان نویسی نیز در این آیین با اشاره به استقبال بسیار خوب از این جشنواره از سراسر کشور گفت: خراسان، تهران، آذربایجان شرقی، خوزستان از جمله استانهایی بودند که مشارکت خوبی داشتند.
محمد صبحدل با اشاره به رقابت آثار تُرکی و فارسی در این جشنواره افزود: حضور نوجوانان و کودکان در این جشنواره بسیار قابل توجه بود.
وی با اشاره به لزوم توجه بیش از پیش به موضوع داستان نویسی تاکید کرد: راه اندازی خانه داستان یا اختصاص یک کتابخانه به عنوان کتابخانه تخصصی داستان در ارومیه از جمله درخواستهای فعالان این بخش به شمار میرود.
به گزارش ایرنا، در این آیین از نویسندگان داستانهای برگزیده قدردانی شد.
نظر شما