به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی آبادان، اسماعیل فراهانی روز پنجشنبه در شلمچه افزود: کمیته بهداشت و درمان اربعین از کمیتههای اصلی ستاد مرکزی اربعین است و هماهنگیها و اقدامات مرتبط با ارائه خدمات حوزه سلامت زائران کربلای معلی را برعهده دارد.
وی اضافه کرد: مسئولیت این کار برعهده سازمان اورژانس کشور گذاشته شده است و خدمات حوزه سلامت از ۱۲شهریور در مرز شلمچه آغاز شده و تا خروج آخرین زائر از مرز ادامه خواهد داشت.
جانشین معاون عملیات سازمان اورژانس کشور گفت: دانشگاه علوم پزشکی آبادان با تمام توان و ظرفیت در مرز شلمچه و مسیر منتهی به آن حضور دارد و اقدامات بسیار خوبی ارائه داده است.
وی افزود: با توجه به حجم بالای مراجعات تعداد ۶۸ آمبولانس، هفت اتوبوس آمبولانس، سه فروند بالگرد، چهار دستگاه موتورلانس، یک دستگاه خودروی ارتباطات سیار و یک دستگاه تعمیرگاه سیار در مرز خدماترسانی میکنند.
فراهانی کل مراجعه زائران در مرز شلمچه برای دریافت خدمات سلامت و درمانی تا امروز را ۸۰هزار و ۱۲۰ نفر اعلام کرد و گفت: بیش از ۷۹هزار و ۴۰۰ از این تعداد در محل درمان و ۶۴۱ نفر نیاز به اعزام به بیمارستانهای آبادان و خرمشهر داشتند.
وی افزود: اغلب مصدومان ترافیکی بعد از دریافت خدمات درمانی ترخیص شدند و در حال حاضر۱۱ مصدوم (یک نفر در بیمارستان آیتاله طالقانی آبادان، سه مصدوم در بیمارستان شهید بهشتی این شهرستان و هفت مصدوم نیز در بیمارستان ولیعصر(عج) خرمشهر) تحت درمان هستند.
مرکز بهداشتی، درمانی و فوریتهای پزشکی شهید حاج قاسم سلیمانی در مرز شلمچه در زمینی به مساحت پنج هزار و ۴۰۰ مترمربع و زیربنای سه هزار مترمربع ساخته شده است.
این مرکز با ۲۴ تخت بستری و ۶۰ تخت بستری موقت دارای اتاق پزشک، بخش بستری زنان و مردان، اتاق عمل، رادیولوژی، آزمایشگاه، اتاق احیاء(CPR)، داروخانه، واحد بهداشت (نمونه گیری)، هدایت عملیات فوریتهای پزشکی، واحد مامایی و واحد تریاژ است.
مرز بینالمللی شلمچه در ۱۵ کیلومتری غرب خرمشهر و ۲۰ کیلومتری بصره عراق میزبان زائران اربعین حسینی است.
نظر شما